Сервиз на Motorola Moto E5 Play - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Motorola Moto E5 Play

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola Moto E5 Play

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Moto E5 Play
  • Смяна на панелите на Motorola Moto E5 Play
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola Moto E5 Play
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola Moto E5 Play
  • Смяна на микрофон на Motorola Moto E5 Play
  • Смяна на сим четеца на Motorola Moto E5 Play
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Moto E5 Play
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola Moto E5 Play
  • Преинсталиране на ОС на Motorola Moto E5 Play

Разкодиране на Motorola Moto E5 Play – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Motorola Moto E5 Play – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Motorola Moto E5 Play

Производител: Motorola
Модел: Moto E5 Play

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Moto E5 Play

Описание

Дизайн

Размерът на модела са Motorolla Moto E5 Play е 151*74*9мм и 150гр. От дясната страна на устройството са позиционирани Power-бутонът и бутонът за регулиране на звука. От долната страна – micro USB портът за зареждане. От лявата страна няма нищо. От горната страна – 3,5мм жак за слушалки и MIC. На задният панел – основната камера, сензорът за пръстови отпечатъци и името на бранда, от който произлиза модела. Капакът на задната част е подвижен, което дава достъп до слотовете за карти и до батерията. При захващане с едната ръка, моделът се усеща много удобно, нито твърде тежък, нито твърде голям.

Сервиз на Motorola във Варна

Дисплей

Дисплеят е 5,2-инчов, IPS LCD, с резолюция 720*1280 пиксела и съотношение на страните 16:9. Страхотно представяне на цветовете. Фактът, че устройството е IPS LCK екран, а не TFT LCD е много важен да се отбележи. Този вид дисплеи са предпочитани от потребителите и са изключително търсени, тъй като видимостта е с много по-широки ъгли, консумацията на енергия не е толкова голяма, а и респективно с това, батерията автоматично увеличава продължителността на живота си. Качеството на картината е невероятно. Някои от настройките на дисплея са следните – Night Display, Attentive Display и Moto Display. Чрез приложението Color Modе, можете да променяте цветовия изглед като цяло на екрана.

Сервиз на Moto E5 Play

Процесор

Операционната система, която се използва е Android 8.0 (Oreo). Процесорът е четириядрен с графичен ускорител Adreno 308 и чипсет Qualcomm MSM8917 Snapdragon 425. Основната памет е 16GB, а вградената – 2GB RAM. Разполага и със слот за micro SD, чрез който може да се увеличи паметта до 256GB. Налични са Moto applications и Google Applications. Някои от интересните приложения са Quick Screenshot, Swipe to shrink screen, Pick up to stop ringing и т.н. При приплъзгване на екрана отдолу-нагоре се извежда менюто с приложения. При приплъзгване в обратна посока, се извежда списъкък с известия и с бързите настройки на апарата и начинитена свързване.

Ремонт на Moto E5 Play

Камера

Основната камера е единична с 8mp-ов сензор с бленда f/2.0, LED светкавица, режими Panorama и HDR. 

Селфи камерата също е единична с 5mp-ов сензор и LED светкавица.

Снимките, които се заснемат чрез камерите, са  с прилично качество. Фокусирането не е силната страна на апарата. Но при неблагоприятни условия кадрите се получават прилично добре. При слаба и силна осветеност отново можем да отбележим, че моделът се справя добре. Цветовете на кадрите са ярки, наситени, реалистични и контрастни.

Батерия

Батерията е сменяема с капаците 2800mAh. Не е с голяма мощност и издръжливост, но плюсът, че можете да я смените, когато се амортизира, е важен да се отбележи.

Цена

Попада в ниския ценови клас. Дисплеят е с прилична големина, възможностите на камерата също са добри, операционната система е иновативна и високата производителността също може да се отбележи. За не чак толкова висока цена, можете да си закупите този апарат и реално това си е една добра инвестиция.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Moto E5 Play, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola Moto E5 Play.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service