Сервиз на Motorola Edge 5G - Добре дошли в gsm сервиз Варна
 

 

 

 

 

 

 

 

Сервиз на Motorola Edge 5G

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Motorola Edge 5G
  • Смяна на панелите на Motorola Edge 5G
  • Смяна на жака за зареждане на Motorola Edge 5G
  • Смяна на жака на слушалките на Motorola Edge 5G
  • Смяна на микрофон на Motorola Edge 5G
  • Смяна на сим четеца на Motorola Edge 5G
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Motorola Edge 5G
  • Ъпдейт на софтуера на Motorola Edge 5G
  • Преинсталиране на ОС на Motorola Edge 5G

Разкодиране на Motorola Edge 5G

Тест, диагностика и профилактика на Motorola Edge 5G – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Motorola Edge 5G

Производител: Motorola
Модел: Edge 5G

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Motorola Edge 5G

Описание

Сервиз на Motorola Edge 5G Варна
Дизайн
Смартфонът е с размери 161.1 х 71.4 х 9.6мм и тежи 188g. Гърбът е изработен от пластмаса, което го прави да изглежда като аномалия в сравнение с другите телефони, чиито гръб е изработен от стъкло. В горната лява част на гърба е разположен блокът от камери, а в близост до него се намира и логото на Motorola. Бутоните за захранване и регулиране на звука се намират в дясната страна на слушалката , но са разположени назад, заради извития екран ( Endless Edge). В долната част на Edge 5G ще открием USB-C порт както и 3.5мм жак за кабелни слушалки. Motorola Edge 5G се предлага в два цвята – черно и пурпурно.


Сервиз на
Motorola Edge 5G Варна
Дисплей
Motorola Edge 5G е с 6,7” OLED HDR10  дисплей с резолюция 1080 х 2340. Максималната честота на опресняване е 90Hz, което не е никак зле, но все пак се усеща липсата на 120Hz опресняването.В горния десен ъгъл на екрана има изрез, в който е поместен обективът на предната камера. Има добра якрост при автоматични настройки, както и добро съотношение на контраст и живи цветове. Важно е да споменем,че краищата на Edge 5G могат да се използват като пряк път до различни функции. Една от най-високо оценяваните функции е използването на ръбовете като виртуални бутони, докато се играят игри. Важно е да споменем,че при изключване на Edge Touch се включва режим за предотвратяване на нежелано докосване ( в случай,че неволно докоснете ръбовете на смартфона с дланта си).


Сервиз на
Motorola Edge 5G Варна
Камера
Edge 5G разполага с три задни камери: 64МР f/1.8 основна, 8МР f/2.4 телефото за 10х цирфрово и 2х оптично увеличение и 16МР f/2.2 свръхшироки сензори, както и ToF сензор за подобрено размазване на фона. При добро осветление, можете да получите много добри снимки. Въпреки,че основната камера е 64МР, вие получавате изображения в размер на 16МР чрез пикселно свързване. Снимките от ултрашироката камера не са никак зле – живи и ярки цветове, които очаквахме от основната камера. При двукратно увеличение, снимките изглеждат доста добре, но при десеткратно увеличение се наблюдава зърненост. С камерата на Motorola Edge 5G може да снимате 4К видеоклипове до 30fps. Камерата разполага със стабилизираща система, която е от голяма полза при хора с треперещи ръце. Селфи камерата е с размер 25МР f/2.0 – снимките са ярки и детайлни.


Сервиз на
Motorola Edge 5G Варна
Батерия
Батерията на Edge 5G е с капацитет 4500mAh и дори при по-сериозна употреба на смартфона, батерията издържа от сутринта до вечерта. Смартфонът не разполага с безжично зареждане, а презареждането му се осъществява чрез 18W адаптер. Животът на батерията може да издържи до два дни при умерена употреба и и намаляне чистотата на опресняване от 90Hz до 60Hz.


Ремонт на
Motorola Edge 5G Варна
Производителност
Edge 5G се предлага с процесор Snapdragon 765G c 6GB RAM и ОС Android 10. Motorola включва допълнения към формулата на своите смартфони, известни още като Moto Action. Част от допълненията са „Бързо фенерче” чрез разклащане на телефона и „Бързо снимане” чрез завъртане на китката. Игрите вървят лесно като има леко забавяне в графиките. При Geekbench 5 тест дава резултат от 1732. Сензорът за пръстови отпечатъци продължава да е сравнително бавен, така че се въоражете с търпение и ако се наложи поставете втори път пръста си, за да се отключи дисплея.

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Motorola Edge 5G, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Motorola Edge 5G.

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service