Сервиз на LG P705 Optimus L7 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG P705 Optimus L7

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на LG P705 Optimus L7

 Смяна Лентов кабел блок захранване за LG P705 Optimus L7 
Смяна Клавиатурна платка за LG P705 Optimus L7 
 Смяна Звънец  LG P705 Optimus L7 
 Смяна Лентов кабел за LG P705 Optimus L7 
Смяна Лентов кабел слушалка за LG P705 Optimus L7 
Смяна Лентов кабел за LG P705 Optimus L7 
Смяна Камера 3G за LG P705 Optimus L7 
Смяна Камера BIG за LG P705 Optimus L7 
Смяна Лентов кабел SIM за LG P705 Optimus L7 
Смяна Капак батерия за LG P705 Optimus L7 
Смяна LCD Дисплей заLG P705 Optimus L7 

Разкодиране LG P705 Optimus L7  – ЦЕНА 20 лв.

ПочистванеLG P705 Optimus L7 – ЦЕНА 30лв.

ПрофилактикаLG P705 Optimus L7 II – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на LG P705 Optimus L7

 

Новият смартфон Optimus L7 P705 на компанията LG е поредното бижу в колекцията L-Style. Корейците ни предлагат този телефон като продължение на известния LG Optimus Black. Главните достойнства на този апарата са големия 4,3 инчов екран, последната версия на операционната система Android OC Ice Cream Sandwich, a също така и невисоката цена на устройството. Освен с приятния дизайн на модела и разчупените линии на корпуса, ще останете очаровани от неговите размери. Височината му е 125,5 мм, ширината е 67 мм, дебелината е 8,7 мм, а теглото на модела е само 124 грама. Той беше представен на световния пазара през 2012 година.
 
Всеки, който се докосне до това истински произведение на изкуството в лицето на LG Optimus L7 P705 ще разбере, какво означават истински ярки и живи цветове на картината. Камера на  смартфона е 5 MP, а нейната матрица е от типа CMOS. Освен това, ще можете да записвате видеота с много високо качество и така да улавяте всеки важен, но и ценен за Вас момент. Телефонът не само, че ще оправдае вашите очаквания за качество и технически параметри, но дори ще ги надмине.
 
Следващото предимство на смартфона LG Optimus L7 P705 е капацитивния тъчскрийн Super LCD, който може да показва до 16 милиона цвята. Вътрешната памет е 4 GB, a оперативната e 768 MB RAM. Разбира се, че това не е достатъчно, за да съхранявате всички ценни за Вас файлове, снимки, видеоклипове и документи, затова ще можете да добавите слот за microSD карта с големина до 32 GB.
Апаратът не разполага с вграден Wi-Fi модем за безжична връзка, но за сметка на това има Bluetooth, USB порт за да можете лесно и бързо да прехвърляте вашата информация и да я споделяте с приятелите си. Апаратът работи с операционна система Android 4.0. Освен това, телефона има и много добра GPS навигационна система и WAP връзката е версия 2.0.
 
Батерията на апарата LG Optimus L7 P705 е Li-Ion и с работен капацитет от 1700 mAx, а вградения чипсет е от вида Qualcomm MSM 7227A. Смартфонът може да издържи до 300 часа в режим на активни разговори и до 15 часа в StandBy режим. Както повечето нови мобилни апарати и този телефон разполага с камера за видеоразговори.
 
В последните години компанията LG ни радва с все по-технологични и елегантни модели в колекцията си от смартфони. В началото бяха представени сериите LG Optimus L3 и LG Optimus L5, а след това и LG
Optimus 3D MAX и четириядрения уникален телефон LG Optimus 4X HD. С пълна увереност можем да заявим, че от този модел в семейството на мобилния гигант, няма да останете разочаровани и ще се радвате на множеството му функции. Докоснете се до невероятния смартфон от огромното колекция на LG и бъдете уверени, че никога вече не бихте изневерили на тази марка. Само сега телефона се предлага на ниска цена!

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части заLG P705 Optimus L7

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service