Сервиз на LG L Fino - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG L Fino

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на LG D290 L Fino

lg-l-fino

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG D290 L Fino
 • смяна на високоговорител на LG D290 L Fino
 • смяна на микрофон на LG D290 L Fino
 • смяна на клавиатура на LG D290 L Fino
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG D290 L Fino
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG D290 L Fino
 • Смяна на Звънец на LG D290 L Fino
 • Смяна на Лентов кабел на LG D290 L Fino
 • Смяна на Камера на LG D290 L Fino
 • Смяна на Капак батерия на LG D290 L Fino

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG D290 L Fino
 • Отключване на LG D290 L Fino

Разкодиране на LG D290 L Fino – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на LG D290 L Fino – ЦЕНА 15лв.

LG D290 L Fino

 

Производител: LG
Модел: D290 L Fino

lg-l-fino 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG D290 L Fino

 

Описание

LG Electronics разкри тази есен по време на изложението IFA 2014 в Берлин, новите евтини смартфони на своята бюджетна линия от L серията. По-рано, смартфоните от това семейство са имали в своето име само числени и буквени символи и така всеки следващ сериен номер, но сега всеки отделен апарат е получил лесно за запомняне име. И сега, след като последните героите на G серията, близо годината са на сцената много по-евтините смартфони на корейския производител, придават напълно различно позициониране.

Сервиз на LG във Варна и София

По предложение на създателите, новият бюджет модел LG L Fino и L Bello трябва да бъде “надеждна алтернатива на по-скъпите смартфони 3G-бързо развиващите се на пазари, което ги прави идеален избор за младите хора и тези, които за пръв път избират смартфон.” Ето какво казва за него самия Чен-Сеок Парк, президент на LG Electronics Mobile Communications Company генерален мениджър: “Конкурентните предимства и достъпните цени ни позволяват да се надяваме, че ще продължим да разширяваме присъствието си в развиващите се пазари. Новите модели от L-серията представляват най-добрите ни постижения в областта на проектиране, хардуер и лекота на използване, както и нашия ангажимент е да се даде възможност на най-голям брой потребители, за да се насладят на най-добрите смартфони. “

Сервиз на LG D290 L Fino

Външен вид и лекота на използване

На външен вид, смартфон LG L Fino наистина е много подобен на представителите на върха от G гамата, с изключение, че тук всичко е по-лесно – както по отношение на производството на материали и от гледна точка на общия вид. Смартфонът не изглежда скъп или стилен на външен вид, а  опростен и обикновен пластмасов, евтин смартфон, който е достатъчно малък по размер, но е с много прилична дебелина.

Ремонт на LG D290 L Fino

По отношение на производството на материали, тялото на LG L Fino е изцяло от пластмаса, метални части могат да бъдат намерени. Задният капак е с грапава текстура на повърхността, при което прави смартфона достатъчно надежден в ръката. Това също допринася за дебелината на корпуса и малките габаритни размери. Страничното тяло е изработено гланцово и хлъзгаво, но площта му е малка и като цяло не влияе неблагоприятно върху лекотата на задържане на смартфона в ръка.

Продукт известен още и като lg l fino, LG D290 L Fino, LG L FINO, LG L70 L Fino, LG D290 L Fino

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG D290 L Fino, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lg l fino

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service