Сервиз на LG G3 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG D855 G3

LG-G3

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG D855 G3
 • смяна на високоговорител на LG D855 G3
 • смяна на микрофон на LG D855 G3
 • смяна на клавиатура на LG D855 G3
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG D855 G3
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG D855 G3
 • Смяна на Звънец на LG D855 G3
 • Смяна на Лентов кабел на LG D855 G3
 • Смяна на Камера на LG D855 G3
 • Смяна на Капак батерия на LG D855 G3

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG D855 G3
 • Отключване на LG D855 G3

Разкодиране на LG G3- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на LG G3- ЦЕНА 15лв.

LG D855 G3

 

Производител: LG
Модел: D855 G3

LG-G3 

 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm LG G3

 

 

Описание

 

LG отново актуализира свой флагман смартфон от топ серията G. Новият флагман на компанията стана, след като всички „състезатели“ са пуснали на пазара своите водещи решения идвайки сезона на новите модели. По това време, вече са познати Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, дори и с ново въплъщение на HTC One, получил индекс M8. Всички тези марки с най-добрите тенденции работят по най-новата си версия на Qualcomm хардуерна платформа – на Snapdragon 801, като в момента са най-силните и модерни мобилни устройства в световния пазар. Всеки един от най-големите иновации на сезона има някаква необичайна особеност, независимо дали това е скенер за пръстови отпечатъци, уред за измерване на кръвно налягане или нещо друго; Открихме нещо уникално и в LG G3.

Сервиз на LG във Варна и София

На първо място, новият флагман на LG се гордее със своята необикновена способност на екрана: Quad HD все още е уникален за времето си и  като решение за смартфон. Въпреки това е трудно да сме уверено твърди, че такова разрешение е истинска необходимост за всички, но вниманието на такава необикновена характеристика разбира се е привлекателно. Има нововъведения в смартфона на корейците и други различия – като уникален (например, наличието на лазери) те се срещат при предишните модели от серията, но в този случай са били подложени на значително ревизиране. Като цяло, промените са достатъчни, за да се проучат новостите по най-подробния начин.

Сервиз на LG G3

Съдържание на пакета:
LG G3 смартфона е с достатъчно голям размер на кутията от твърд картон с лакиран капак в златисто кафяво. Кутията изглежда доста стилно и съдържа по повърхността си малко но достатъчно необходимата информация. В рамките всичко е добре направено, внимателно замислено.

Ремонт на LG G3

Заслужава да се отбележи като допълнителен аксесоар, който се използва като прикритие преносим компютър с кръгла форма и прозорец, чрез който ссс пециален режим се показва информация от екрана на смартфона. За тази форма на прозорец кейса дори получи подходящо име QuickCircle. Аксесоара естествено се продава отделно, а от познатия аналог на Samsung се различава по това, че тук на задната корица действа като дюза към основния капак на смартфон.

Продукт известен още и като lg g3, LG D855 G3, LG G3, D855 G3, LG D855

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG G3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lg g3

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service