Сервиз на LG E988 Optimus G Pro - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG E988 Optimus G Pro

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на LG E988 Optimus G Pro

 Смяна Лентов кабел блок захранване за LG E988 Optimus G Pro
Смяна Клавиатурна платка за LG E988 Optimus G Pro
 Смяна Звънец  LG E988 Optimus G Pro
 Смяна Лентов кабел за LG E988 Optimus G Pro
Смяна Лентов кабел слушалка за LG E988 Optimus G Pro
Смяна Лентов кабел за LG E988 Optimus G Pro
Смяна Камера 3G за LG E988 Optimus G Pro
Смяна Камера BIG за LG E988 Optimus G Pro
Смяна Лентов кабел SIM за LG E988 Optimus G Pro
Смяна Капак батерия за LG E988 Optimus G Pro
Смяна LCD Дисплей за LG E988 Optimus G Pro

Разкодиране LG E988 Optimus G Pro – ЦЕНА 20 лв.

Почистване LG E988 Optimus G Pro- ЦЕНА 30лв.

Профилактика LG E988 Optimus G Pro – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на LG E988 Optimus G Pro

 Мобилните телефони днес не са просто джаджи за говорене, защото те са истински мини компютри, които имат множество функции и екстри за наше улеснение. С тях ние можем да се ориентираме в непозната за нас местност, да правим снимки или клипове, да сърфираме в Интернет и множество други възможности.  Ето защо и днес сме решили да Ви изненадаме с един такъв страхотен модел, който притежава не само тези екстри, но и много други.

Смартфон LG E985 Optimus G Pro е с големина от 150,2 мм, височина 76,1 мм и ширина 9,4 мм. Неговото тегло е равно на 172 грама или малко над стандартното за този клас мобилни телефони, но благодарение на удобната форма, това не пречи по никакъв начин при работата с него дори с една ръка.

Дисплеят, който виждаме при него е с технология IPS LCD и има 16 милиона цвята на картината. Големината му е цели 5,5 инча, а разделителната способност е равна на 1080 х 1920 пиксела. Това прави средна плътност на изображението около 400 ppi за един пиксел. Към допълнителните екстри, с който разполага модела можем да добавим сензорите за светлина и близост, мултитъч, жироскоп и акселерометър. Другото нещо, което задължително трябва да добавим към неговите предимства е наличието на защитното покритие Corning Gorilla Glass второ поколение. То ще Ви помогне да защитите мобилния си телефон LG E985 Optimus G Pro цена от надраскване, прах и така нататък.

Камерата на смартфона е цели 13 мегапиксела, а нейната разделителна способност е с еквивалент от 4208 х 3120 пиксела. За да можете да правите качествени снимки и на тъмно, е добавена силна LED светкавица. Тук виждаме и други подобрения, а именно наличието на автоматичен фокус, geo tagging, стабилизация на изображението, Face and Smile Detection. Втората камера за видеоразговори е 2,1 MP, като след нашия тест със скайп разговори, можем да добавим, че тя е с много добро качество, като не се наблюдава размазване на изображението.

Операционната система на това чудо на технологиите е Google Android 4.1 Jelly Bean v4.1.2, като тя се грижи за бързата и безпроблемна работа на смартфон LG E985 Optimus G Pro. Процесорът Snapdragon 600 е с тактова честота от 1,7 GHz.

Вградената памет е 32 GB, като ще имате възможност да увеличите това място с до + 64 GB. Оперативната памет пък е равна на цели 2 GB, като за сравнение можем да добавим модел Nokia Asha 501 Dual SIM, който въобще не може да се сравнява откъм технически параметри с днешния разглеждан от нас модел.

Батерията на смартфон LG E985 Optimus G Pro е Li-Ion  с работен капацитет от 3140 mAh.

Днешното ни ревю на един от най-търсените модели на пазара е към своя край, но в заключение искаме да добавим, че този мобилен телефон е истински чудо на технологиите. Същевременно с това, всичко е идеално гарнирано с дизайнерския вид на модела, който ще радва окото Ви всеки път, когато работите с него!

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части заLG E988 Optimus G Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service