Сервиз на LG E975 Optimus G - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG E975 Optimus G

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на LG E975 Optimus G

 Смяна Лентов кабел блок захранване за LG E975 Optimus G
Смяна Клавиатурна платка за LG E975 Optimus G
 Смяна Звънец  LG E975 Optimus G
 Смяна Лентов кабел за LG E975 Optimus G
Смяна Лентов кабел слушалка за LG E975 Optimus G
Смяна Лентов кабел за LG E975 Optimus G
Смяна Камера 3G за LG E975 Optimus G
Смяна Камера BIG за LG E975 Optimus G
Смяна Лентов кабел SIM за LG E975 Optimus G
Смяна Капак батерия за LG E975 Optimus G
Смяна LCD Дисплей за LG E975 Optimus G

Разкодиране LG E975 Optimus G – ЦЕНА 20 лв.

Почистване LG E975 Optimus G- ЦЕНА 30лв.

Профилактика LG E975 Optimus G – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на LG E975 Optimus G

Мобилните телефони вече са преминали своята еволюция и са достигнали върха на технологиите си, но това съсвем не значи, че те не се развиват, защото днес вече сме преминали в ерата на качествените, удобни и ефекти смартфони. Те ни радват със своя перфектен външен вид, който е нещо наистина различно от това, което сме свикнали да виждаме преди години. Така на бял свят се появи и един дизайнерски модел, който ще радва и най-претенциозния почитател на технологиите. Смартфон

LG E975 Optimus G е един от това голямо семейство и той ще Ви впечатли не само с уникалния си външен вид, но и с това, че ще Ви помогне да се потопите в един невероятно цветен мултимедиен цвят. Нека да дадем старта на днешното ни ревю и да го разгледаме по-подробно, за да видим, какво точно представлява и какви са неговите технологични възможности. Точните размери на LG E975 Optimus G са височина 131,9 мм, ширина 68,9 мм и дебелина само 8,45 мм, а теглото му е 145 грама.

Неговият дисплей е с големина от 4,7 инча, като разделителната способност, с която ще ни зарадва е 1280 х 768 пиксела. Технологията, на която са заложили от марката при този модел LG E975 Optimus G цена е TFT, като същевременно с това смартфона поддържа до 16 милиона цвята. Това прави картина изключително контрастна, ярка и наситена, което е негов отличителен белег в сравнение с много други модели в този клас мобилни телефони.

Камерите при този смартфон са две – фронтална и основна за снимки. Спомагателната за видеоразговори е с еквивалент на изображението от 1,3 мегапиксела, а основната е 13 MP. Освен това, на ваше разположение винаги е мощната LED светкавица, която ще Ви помогне да правите качествени снимки, дори ако светлината не е добра. Ако пък решите да запаметите вашите ценни мигове с видеоклипове, тогава ще добавим, че те ще са с резолюция от 1920 х 1080 p, Full HD качество и до 30 кадъра за една секунда. На ваше разположение е и GPS системата, която винаги ще Ви помогне да стигнете до крайната точка на маршрута Ви лесно и бързо.

Операционната система е Android,  а процесора, който се грижи за задвижването на тази технологична джаджа е Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Той е четириядрен с тактова честота на всяко от ядрата 1,5 GHz. Вградената памет на модела е равна на 32 GB, а оперативната – 2 GB. Тъй като основната е достатъчна, за да запазвате вашите снимки, видеоклипове и други файлове, от компанията LG не са предвидили до пълнителен слот. Като цяло можем да добавим, че смартфон LG E975 Optimus G е много по-добър от един бюджетен модел, като например HTC One Dual SIM.

Разглеждайки телефона и натоварвайки го с множество задачи едновременно, ще допълним, че той не дава бъгове, бърз е и е наистина смайващ от към екстри, но също така и технологични в характеристики. Той е един уникален смартфон, който днес вече може да бъде закупен на страхотна цена само от нашия електронен магазин.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за LG E975 Optimus G

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.