Сервиз на LG E430 Optimus L3 II - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG E430 Optimus L3 II

 Смяна Лентов кабел блок захранване за LG E430 Optimus L3 II
Смяна Клавиатурна платка за LG E430 Optimus L3 II
 Смяна Звънец  LG E430 Optimus L3 II
 Смяна Лентов кабел за LG E430 Optimus L3 II
Смяна Лентов кабел слушалка за LG E430 Optimus L3 II
Смяна Лентов кабел за LG E430 Optimus L3 II
Смяна Камера 3G за LG E430 Optimus L3 II
Смяна Камера BIG за LG E430 Optimus L3 II
Смяна Лентов кабел SIM за LG E430 Optimus L3 II
Смяна Капак батерия за LG E430 Optimus L3 II
Смяна LCD Дисплей за LG E430 Optimus L3 II

Разкодиране LG E430 Optimus L3 II – ЦЕНА 20 лв.

ПочистванеLG E430 Optimus L3 II- ЦЕНА 30лв.

Профилактика LG E430 Optimus L3 II – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на LG E430 Optimus L3 II

 

Не мина много времето, от когато на пазара бяха лансирани смартфоните от серията LG Optimus. Както се и очакваше, вече можем да станем свидетели на техните логични продължения, тоест на LG Optimus L3, LG Optimus L5 и съответно LG Optimus L7. Днес ще се спрем на смартфон LG Optimus. L3 II E430 , който може да ни удиви не малко със своите вградени функции, но и не само това.

Нека заедно да го разгледаме и като разбира се, че днешното ни ревю ще започне от дизайна на този мобилен телефон. Това е най-бюджетния и компактен модел от трите нови генерации на тази серия на световната марка. Другата добра новина е, че можем да персонализираме смартфон LG Optimus L3 II E430 според нашите предпочитания за цвят, като по този начин ще имаме възможност дори да го съчетаем с нашите дрехи. Но това не е всичко. Освен това, задния капак на панела също може да се сменя, като той също е наличен в различни нюанси. Формата на смартфон LG Optimus L3 II E430 е повече от компактна и той е лесен за боравене дори с една ръка. Точните размери на това елегантно технологично бижу са – височина 102,6 мм, ширина 61,1 мм и дебелина 11,9 мм. Теглото на мобилния телефон се равнява на 107 грама. То е малко над средното за този размер смартфони, но тук трябва да имате предвид, че все пак в него е включена и изключително качествената Li-Ion батерия, която има заряд от 1540 mAh.

Много от Вас може би не знаят това, че при модерните мобилни телефони именно техния дисплей е основния виновник за бързия спад на батерията. Тук виждаме 3,2 инчов IPS LCD капацитивен тъчскрийн. Неговата разделителна способност се равнява на 240 х 320 pixels, което е повече в сравнение например с Nokia Asha 200. Плътността на картината при смартфон LG Optimus L3 II E430 е около 125 пиксела за един инч, като имайки предвид ниската цена на модела, това е доста добър показател. В предната част на панела се намират сензорите за близост и съответно светлина, а в долната част виждаме един физичен и два сензорни бутона, като те имат отделна подсветка за повече комфорт при работа с този смартфон.

Както може би и сами ще се досетите, поради по-ниския ценови клас смартфон LG Optimus L3 II E430 не може да ни зарадва с наличието на спомагателна камера. Основната е намерила място централно на задния панел и се равнява на еквивалент от 3,2 мегапиксела. Разделителната способност тук е 2048 х 1536 пиксела. Ако пък решите да заснемете забавно видео, то ще бъде с качество на картината VGA и максимално 30 кадъра за една секунда.

Процесорът, който задвижва смартфон LG Optimus L3 II E430 е едноядрен, като тук можем да добавим и че оперативна памет е 512 MB RAM. Неговата такова честота се равнява на 1 GHz. За доброто поведение на този мобилен телефон по време на изпълнението на неговите графични задачи се грижи Adreno 200. Операционната система, която е налична при него е Android v4.1.2 (Jelly Bean). Вграденото място за съхранение на вашите снимки, клипове и други файлове е 4 GB, но за съжаление потребителите ще могат да имат достъп само до 1,6 GB от тях. Тук обаче бързаме да Ви успокоим и да добавим, че това няма да е проблем, поради възможността за нейното увеличаване с до +  32 GB.

Ако не искате да чакате повече и да се сдобиете със смартфон LG Optimus L3 II E430 втора генерация, просто посетете нашия онлайн магазин. Ние редовно обновяваме асортимента си, като така ще можете да закупите всеки мобилен телефон, за който се сетите и то на ексклузивна за пазара ни цена!

Само сега телефона се предлага на ниска цена с 2г гаранция и възможност за безплатна доставка!

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за LG E430 Optimus L3 II

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service