Сервиз на LG X Screen - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG X Screen

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на LG K500 X Screen

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG K500 X Screen
 • смяна на високоговорител на LG X Screen
 • смяна на микрофон на LG K500 X Screen
 • смяна на клавиатура на LG X Screen
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG K500 X Screen
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG K500 X Screen
 • Смяна на Звънец на LG X Screen
 • Смяна на Лентов кабел на LG X Screen K500
 • Смяна на Камера на X Screen
 • Смяна на Капак батерия на LG X Screen
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG K500 X Screen
 • Отключване на LG K500 X Screen
 • и други услуги

Разкодиране на LG K500 X Screen – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на LG K500 X Screen – ЦЕНА 15лв.

LG X Screen (K500)

Производител: LG
Модел: K500 X Screen

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm LG K500 X Screen

Описание

Много компании са експериментирали с увеличаване на полезната площ на екрана на смартфоните си: Samsung демонстрира това в своята линия на edge устройства, а всъщност и LG предлага различен модел с “втори” екран – LG V10. Но LG X Screen K500n това е най-достъпният модел на пазара с такива нововъведения. Втория екрана се намира в непосредствена близост до предната камера и показва различни комунални услуги: референтна дата, или уведомление, дори когато приложението се разполага върху цялата основния екран или смарт телефон е в режим на готовност.

Като цяло, в новата линия – X от LG, всеки смартфон има своя характеристика кято е големия плюс в модела. LG X Screen има втори екран, X Cam има двойна камера. Производителят обещава, че линията ще бъде допълнена с нови модели. 

Сервиз на LG във Варна

Дизайн

Случаят на LG X Screen на пръв поглед е неекспресивен, а вторият екран не се забелязва веднага. За разлика от Galaxy S7 Edge с извит екран, смартфонът не създава WOW ефект. Това се очаква, защото LG X Screen е от напълно различна ценова категория. Корпусът е изцяло изработен от пластмаса, а краищата са заоблени, така че смартфонът е приятен. Купувачът ще може да избере устройството в черно или бяло.

LG X Screen е много лек – тежи само 120 грама. Не скърца или флекси.

Сервиз на LG K500 X Screen

клавиатура

За набиране на съобщения в смартфона, в допълнение към стандартната клавиатура от Google е инсталирана допълнителна клавиатура от LG. Потребителят може да променя височината клавиатурата може да бъде разделена на две – разделена от двете страни на екрана.

Сензорният екран е приятен на допир и е еднакво чувствителен дори и в ъглите. Невъзможно е да не се споменаве втория екран: той също е сензорен екран. Прилича на лента над главния екран. Ако плъзнете пръста си наляво или надясно, менюто Бързи настройки или приложения ще се отвори. Показва незабавно известията, включително входящите обаждания. Потребителят може да ги отхвърли. “Вторият екран” работи добре въпреки че е тесен, всички жестове се обработват точно.

 

Ремонт на LG X Screen

Очакваше се, че вторият екран ще увеличи цената на устройството и производителят ще трябва да спести нещо. По подразбиране е налице 16 GB вътрешна памет, но наличието на слот за микро-SD ви позволява да ги разширите до 2 TB. LG X Screen поддържа NFC и DLNA технология, но за съжаление липсва USB OTG поддръжка. Размерът на RAM в 2 GB и е стандартен за тази ценова категория, но например Huawei’s P9 Lite вече има 3 GB вграден.

Днес LTE поддръжка вече е станала стандартна и LG X Screen, разбира се, поддържа тази технология. Максималната скорост на входящия пренос на данни е 150 Mbit, качеството на приемане в клетъчната мрежа е добро: три от четирите ленти в стаята и всичките четири на улицата в условията на мрежата LTE.

Качеството на Wi-Fi приемането е отлично: при видимост от маршрутизатора сигналът е получен на пълен капацитет и сайтовете се отварят перфектно. На разстояние 10 м и през три стени от маршрутизатора сигналът губи 25% от мощността, но уебсайтовете се отворят бързо.

Приложението Runtastic отговаря за обработката на данните. Отклонението в измерването на разстоянието на маршрута е около 40 метра – добър показател. GPS в LG X Screen обича ъглите: ако загуби сигнал, той просто прави права линия между началната точка и крайната точка на завоя. Професионалният навигатор се справя малко по-добре.

Продукт известен още и като lg X Screen, LG K500 X Screen, LG X Screen

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG K500 X Screen, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lg X Screen

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service