Сервиз на LG V30 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на LG V30

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

Сервиз на LG H930 V30

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на LG H930 V30
 • смяна на високоговорител на LG V30
 • смяна на микрофон на LG H930 V30
 • смяна на клавиатура на LG V30
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на LG V30 H930
 • Смяна на Клавиатурна платка на LG H930 V30
 • Смяна на Звънец на LG V30
 • Смяна на Лентов кабел на LG V30 H930
 • Смяна на Камера на V30
 • Смяна на Капак батерия на LG V30

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на LG H930 V30
 • Отключване на LG H930 V30
 • и други услуги

Разкодиране на LG H930 V30- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на LG H930 V30- ЦЕНА 15лв.

LG H930 V30

Производител: LG
Модел: H930 V30

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm LG H930 V30

Описание

LG V30

Дизайн

Подчертаният дизайн позволява на екрана да се открои
Усеща се много светлина, като се има предвид всички техники отвътре
Хидроизолацията и военната здравина винаги са добре дошли

Вместо да се отклони от стандартното, LG V30 се слива с тазгодишния флот на флагманите. Но това не е толкова лошо. Той дори отнема предимството на LG G6, развивайки този ID дизайн  донякъде толкова леко, като същевременно се насочва и в няколко нови посоки.

Започвайки отпред, тук се показва FullVision технологията на LG – 18:9, пълна с прекрасен 6-инчов дисплей OLED. Настроен на 2880 x 1440. Докато все още има рамки в краищата и страните на V30, презентацията ги прави доста понижени, позволявайки екранът да стои в центъра на сцената.

Сервиз на LG във Варна

Мерки на LG са на 151,7 x 75,4 x 7,3 мм и тежи 158 грама, като всичко това го поставя на пара с оразмеряване с Google Pixel XL.

Около неговата лъскава стоманена рамка ще откриете тактилен ролков клавиш вляво и слот за SIM и microSD карта вдясно. По-долу се намира високоговорителя до порта за зареждане USB-C на V30. Отгоре има 3,5 мм жак за слушалки, за да се насладите на Hi-Fi аудио функциите на телефона. 

Обърнат върху леко извития си стъклен гръб, сензорът за пръстови отпечатъци на телефона, който работи двойно като бутон за захранване, седи точно в средата.

V30 има централна подравнена двойна камера. Това не е първото вдъхновение на LG за тази технология – LG V10 беше пуснат през 2015 г.там ясно се откроява технологията.

LG е направил V30 с безжично зареждане, както и го прави водоустойчив и прахоустойчив с IP68 съпротивление. Също така отговаря на военните спецификации, което означава, че е много траен. Въпреки че това не гарантира, че стъклото му няма да се счупи, здравата рамка служи, за да предотврати огъването. А за такъв красив телефон това е много хубаво предимство.

 

Сервиз на LG H930 V30

Втори екран!

Уникален за V серията, досега поне, беше вторият дисплей. V30 променя тази хардуерна функция в софтуерно докосване, наречено Floating Bar, което прилича на функцията Samsung Edge, но работи малко по-различно.

Вторият екран може да е изчезнал, но все още е в духа. Във визуална единица функцията странно не е включена по подразбиране, но когато е активирана, тя е скрита встрани от екрана. Едно просто натискане отваря рамката и задържането на иконата ви позволява да я премествате където искате.

Освен че ви позволява да персонализирате какъв вид приложение или команда отива в бар слота, функцията се фокусира и върху изкривяването на някои от скритите способности на телефона, като например заснемането на бележки от QuickMemo + и заснемането на картина или GIF на екрана.

Ремонт на LG V30

Това е първият флагман на LG, който заменя LCD панел за OLED от дните на телефон като Flex. LG прави някои от най-добрите OLED панели за телевизори, така че бихте предположили, че неговите по-малки версии ще бъдат еднакво добри.

Продукт известен още и като lg v30, LG H930 V30, LG V30

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на LG H930 V30, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  lg v30

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service