Сервиз на Lenovo Z5 Pro - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Lenovo Z5 Pro

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

 

Сервиз на Lenovo Z5 Pro

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo Z5 Pro
 • смяна на високоговорител на Lenovo Z5 Pro
 • смяна на микрофон на Lenovo Z5 Pro
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Lenovo Z5 Pro
 • Смяна на Клавиатурна платка на Lenovo Z5 Pro
 • Смяна на Звънец на Lenovo Z5 Pro
 • Смяна на Лентов кабел на Lenovo Z5 Pro
 • Смяна на Камера на Lenovo Z5 Pro
 • Смяна на Капак батерия на Lenovo Z5 Pro
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Lenovo Z5 Pro
 • Отключване на Lenovo Z5 Pro
 • и други услуги

Разкодиране на Lenovo Z5 Pro – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo Z5 Pro – ЦЕНА 15лв.

Lenovo Z5 Pro

Производител: Lenovo
Модел: Z5 Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Lenovo Z5 Pro

Описание

Моделът Z5 Pro е официално въведен на пазара от Lenovo. Той напомня визията на Xiaomi Mi Mix 3 и Honor Magic 2. Така и не става ясно, на пазара на смартфони, дали потребителите всъщност харесват изрязването на дисплея, но така или иначе в този модел това е избегнато. Закалено стъкло е материалът, който е използван при изготвянео на задния панел. Габаритните размери са 155,12 х 73,04 х 9,3 милиметра при тегло 210 грама. Не разполага с 3,5мм жак за слушалки, но с апарата, купувачите получават адаптер.

Сервиз на Lenovo във Варна

Процесорът, с който работи е Snapdragon 710. Оперативната памет, за съжаление е само с една възможност 6GB RAM, но пък за сметка на това основната памет е в два варианта – 64GB и 128GB. Не е наличен слот за microSD карта. Операционната система, която е използвана за модела е Android 8 Oreo, а интерфейсът – ZUI 10. Последният носи още повече специфики и изкуствен интелект, които спомагат за оптималното използване на батерията, повишават производителността и разпознават сцени за снимки. Модерният специален NXP аудио чип спомага за доброто аудио качество на смартфона. При плъзгване на екрана става възможно използването на предната камера и сензорите. Скенерът за пръстови отпечатъци е вграден в дисплея.

Сервиз на Lenovo Z5 Pro

Екранът е с диагонал 6,39-инча и FHD+ резолюция. Предният панел изглежда, че е съставен от 95% дисплей. Впечатляващо е как предната част на устройството е почти изцяло заета от екрана.

И основната и предната камера, са двойни. Това означава че снимките освен че ще са с добро качество, наситеност, яркост, ще бъдат и детайлни благодарение на допълнителните сензори. Задната камера е с 16 и 24mp-ови сензори, а селфи камерата с 16 и 8mp-ови сензори.  

За задната камера може да се отбележи, че блендата на основния сензор е f/1.8, a на спомагателния –  f/2.6. Възможно е заснимането на 4К видео, както и на slow-mo такива със 120 кадъра/секунда. Видеозаписите се правят при резолюция 1920Х1080. Не разполага с оптична стабилизация.

Ремонт на Lenovo Z5 Pro

При селфи камерата любопитното е че може да се използва ИИ за получаването на по-добри снимки. Инфрачервеният сензор за лицево разпознаване, тези за осветеност и разстояние са  разположени до нея.

Батерията е с капацитет 3350mAh и поддъра бързо зареждане.

Задният панел на Lenovo Z5 Pro е направен от закалено стъкло. Габаритните размери са 155,12 х 73,04 х 9,3 милиметра при тегло 210 грама.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo Z5 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Lenovo Z5 Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service