Сервиз на Lenovo Vibe C (A2020) - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Lenovo Vibe C (A2020)

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на Lenovo Vibe C (A2020)

 

lenovo-vibe-c-a2020

  • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo Vibe C (A2020)
  • смяна на високоговорител на Lenovo Vibe C (A2020)
  • смяна на микрофон на Lenovo Vibe C (A2020)
  • Смяна на Лентов кабел на Lenovo Vibe C (A2020)
  • Смяна на Камера на Lenovo Vibe C (A2020)
  • Смяна на Капак батерия на Lenovo Vibe C (A2020)
  • Ъпдейт на софтуера на Lenovo Vibe C (A2020)
  • Отключване на Lenovo Vibe C (A2020)

Разкодиране на Lenovo Vibe C (A2020)- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo Vibe C (A2020)- ЦЕНА 15лв.

Lenovo Vibe C (A2020)

 

Производител: Lenovo
Модел: Vibe C (A2020)

lenovo-vibe-c-a2020 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Lenovo Vibe C (A2020)

 

Описание

Lenovo Vibe C (известен още като – Lenovo A2020) е компактен от средния клас телефон, който се използва предимно за провеждане на разговори и сърфиране в Интернет. Когато активното функционира и е използва апарата винаги има шанс да се повреди екрана на устройството. За да се избегне този проблем, се препоръчва да се използва безопасно стъкло. Ако все пак и това не помогне можете да изпозлвате нашия сервиз за поправка на всякакви проблеми.

Сервиз на Lenovo във Варна и София

Lenovo Vibe С A2020a40 DS LTE White – бялата версия появла се през 2016 на разположение с 5-инчов екран смартфон. Мултимедийни възможности на атрактивна цена
Ненадмината скорост 4G (LTE мрежа). Стабилна работа с четириядрен процесор. И светъл пет-инчов дисплей. С такива характеристики Lenovo C е идеален за тези, които търсят мултимедийни възможности на достъпна цена. Смартфонът също е снабден със сменяема батерия. Когато батерията ви свърши, просто поставете нова напълно заредена батерия и продължавайте да си вършите работата.

Сервиз на Lenovo Vibe C (A2020)

Идеалното решение за мултимедийни развлечения

Независимо дали гледате филм по време на пътуване или чатите с приятелите си в мрежата,  пет-инчовия екран осигурява ясни изображения във всяка ситуация. Lenovo C лежи удобно в ръката и се побира лесно в джоб.

Подкрепа с високоскоростни мрежи 4G

Vibe С поддържа различни комуникационни инструменти – Bluetooth®, Wi-Fi, GPS, както и LTE мрежа (4G), която осигурява висока скорост на трансфер на данни. Можете да изтеглите файлове със скорост до 150 Mbit / сек и да качване при скорост до 50 Mbit / сек. В резултат на това, вие получавате незабавен достъп до онлайн света.

Ремонт на Lenovo Vibe C (A2020)

Висока производителност и скорост: С Vibe С, можете да гледате видеоклипове и да слушате музика лесно. Благодарение на четириядрен процесор Snapdragon ™ смартфон осигурява бърза работа дори и при най-взискателните приложения.

Възможност за разширяване на мястото за съхранението и поддръжка на две SIM-карти. Ако вградената памет не е достатъчно за вашата музика и цифрови файлове, поставете MicroSD карта и ще получите допълнителни 32 GB.

Сменяема батерии: има много предимства, например, ако батерията на Lenovo C свърши, можете да я замените с резервна напълно заредена лесно и да продължите забавлението. Типа на батерията 2750 mah (литийno-полимерna)

Android ™ 5.1 Lollipop: С тази версия на Android ™, винаги ще бъдете актуални, ще можете да чатите с приятели и дори да запазвате енергията на батерията. В тази версия, увеличаването на степента на защита на личните данни е висока и можете да добавяте нови функции.

Черен или бял цвят на купето? Изберете! Стилен и достъпен, Lenovo C се предлага в два цвята – черно и бяло.

две камери: Въпреки ниската цена Lenovo C е оборудван с две камери с висока разделителна способност, които ви позволяват да правите страхотни снимки и селфита.

Продукт известен още и като Lenovo Vibe C (A2020), Lenovo Vibe C, Lenovo (A2020), Vibe C, A2020

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo Vibe C (A2020), за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за  lenovo vibe c

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

 

 


Footer brands Skyfon service