Сервиз на Lenovo Z5 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Lenovo Z5

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Lenovo Z5

 

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Lenovo Z5
 • смяна на високоговорител на Lenovo Z5
 • смяна на микрофон на Lenovo Z5
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Lenovo Z5
 • Смяна на Клавиатурна платка на Lenovo Z5
 • Смяна на Звънец на Lenovo Z5
 • Смяна на Лентов кабел на Lenovo Z5
 • Смяна на Камера на Lenovo Z5
 • Смяна на Капак батерия на Lenovo Z5
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Lenovo Z5
 • Отключване на Lenovo Z5
 • и други услуги

Разкодиране на Lenovo Z5 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Lenovo Z5 – ЦЕНА 15лв.

Lenovo Z5

Производител: Lenovo
Модел: Z5

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Lenovo Z5

Описание

 

Сервиз на Lenovo във Варна

 

Сервиз на Lenovo Z5

 

Ремонт на Lenovo Z5

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Lenovo Z5, за частни и корпоративни клиенти.

 Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Lenovo Z5

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service