Сервиз на Huawei Nova 2 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Huawei Nova 2

Сервиз на Huawei Nova 2

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Huawei Nova 2
  • Смяна на панелите на Huawei Nova 2
  • Смяна на жака за зареждане на Huawei Nova 2
  • Смяна на жака на слушалките на Huawei Nova 2
  • Смяна на микрофон на Huawei Nova 2
  • Смяна на сим четеца на Huawei Nova 2
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Huawei Nova 2
  • Ъпдейт на софтуера на Huawei Nova 2
  • Преинсталиране на ОС на Huawei Nova 2

Разкодиране на Huawei Nova 2 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Nova 2 – ЦЕНА 15лв.

Huawei Nova 2

 

Производител: Huawei
Модел: Nova 2

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm Huawei Nova 2

 

Описание

В края на юли Huawei Consumer Business Group представи своите нови смартфони -нова серия. Смартфоните получиха три възможности за оцветяване на кутията и богат набор от допълнителни функции, включително уникална предна камера и нова аудио система. Двойна основната камера двата модела, събрани от 12-мегапикселови и 8-мегапикселови модули, разполагат с професионален портретен режим и 20-мегапикселова предна камера осигуряваща високо качество автопортрет, разширяване на творческите възможности на потребителите. По-опростения и в същото време по-балансирания от двата модела е Huawei Nova 2.

Сервиз на Huawei във Варна и София

Външен вид и използваемост!


По дизайн, най-новите смартфони на Huawei се различават малко един от друг: Изцяло метал, рационализиран от всички страни на тялото със силно заоблени ъгли. Разработчиците не крият, че цялата линия от малки, но технически достойни завършени апарати от линията Nova са предназначени предимно за женската аудитория.

Сервиз на Huawei Nova 2

Huawei Nova 2 получи корпус от алуминий-магнезий, издръжлив, тънък и достатъчно лек. В металната обвивка няма пластмасови вложки, външните антени обикновено се слагат във външни канали, покрити с композитен материал. Повърхността на анодизирания алуминий е матова, леко груба, но на практика няма пръстови отпечатъци. 

Ремонт на Huawei Nova 2

Huawei Nova 2 е оборудван с IPS дисплей със защитно 2.5D стъкло. Размерите на екрана са приблизително 62 × 110 mm с диагонал 5 инча. Разделителната способност е 1920 × 1080, плътността на точките е около 443 ppi.
Яркостта на дисплея може да се регулира ръчно или да се използват автоматични настройки въз основа на работата на сензора за околна светлина. Екранът поддържа работа с ръкавици, но този режим трябва да се търси не в раздела за екрана, а в настройките за управление на бутоните.

 

Продукт известен още и като Huawei Nova 2, Nova 2

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Nova 2, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за huawei nova 2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.