Сервиз на Huawei Mate 20 RS Porsche Design - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Huawei Mate 20 RS Porsche Design

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Huawei Mate 20 RS Porsche Design

 

Механичен ремонт

 • смяна на дисплей на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • смяна на дисплей + touchscreen на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • смяна на USB-конектор на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • смяна на батерия на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • смяна на аудио жак на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • смяна на микрофон на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • смяна на слушалка на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • смяна на високоговорител на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • смяна на заден гръб/капак на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • смяна/ремонт на SIM-четец на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • подмяна на основна платка на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • ремонт по основна платка на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • сушене/почистване след намокряне на Huawei Mate 20 RS Porsche Design

 

Софтуерен ремонт

 • преинсталиране на софтуер на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • премахване на passcode на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • отключване на gmail-account на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • разкодиране (отключване от оператор) на Huawei Mate 20 RS Porsche Design
 • премахване на huawei account на Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Разкодиране на Huawei Mate 20 RS Porsche Design – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Mate 20 RS Porsche Design – ЦЕНА 15лв.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Производител: Huawei
Модел: Mate 20 RS Porsche Design

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Описание

Компанията Huawei въведе на пазара новия модел Huawei Mate 20 RS Porsche Design, който е с иновативна визия, комбинираща метален корпус и естествена кожа на задния панел. Атрактивната добавка Porshe Design е иновативното попълнение на серията Mate 20.

Сервиз на Huawei във Варна

Дизайн

Размерите на устройството са 157,8*72,3*9,7мм и тежест 187гр. Дизайнът е представен от стъклен преден панел, метална рамка и гръб, покрит с естествена кожа. Цветовите нюанси, в които се предлага са черен и червен. От долната страна са разположени USB C порт за зареждане и SIM слот. От дясната страна са позиционирани бутоните за регулиране на звука и включване/изключване, който не е в червен цвят, както при останалите модели от серията Mate 20. Устройството разполага с 3,5мм жак за слушалки. Налични са стереоговорители. Отключването/заключването на Huawei Mate 20 RS Porshe Design е изключително надеждно посредством техниката за лицево разпознаване и скенера за пръстови отпечатъци. Последният е вграден в дисплея. Предлага се и със специален цялостен кожен кейс под формата на книга, който прави усещането в ръката много приятно при захват и осигурява защита при удар. Този специален кейс е с пластмасов прозрачен прозорец, през който винаги може да се оперира с дисплея, без да се налага да го разтваряте.

Сервиз на Mate 20 RS Porsche Design

Дисплей

Екранът е 6,39-инчов, AMOLED, с резолюция 1440*3120, със съотношение на страните 19,5:9, със защита Coring Gorilla Glass.

Процесор

Операционната система, с която работи апарата е Android 9.0 Pie. Процесорът е четириядрен, с чипсет Hisilicon Kirin 980 и графичен ускорител Mali-G76 MP10. Вградената памет, с която може да се разполага е в две възможности 256 и 512GB, а оперативната, в една – 8GB RAM. Има леки софтуерни промени, които са въведени, в сравнение с предния модел от серията. Иконите в менюто изглеждат по различен начин. Новостта при модела е че до преди 15 години са се използвали micro SD карти, докато при Mate 20 RS Porshe Design е въведена първата в света NM Card(Nano Memory Card) – нов стандартен носител, който е с 45% по-малък като размер от micro SD картата. Разполага с IP 68 стандарт за защита от прах и вода.

Можете да правите някои настройки, според вкуса си, като например начинът, по който да са подредени иконите на екрана – standart или drawer. Приложенията, с които разполага са арт галерия, backup, booking.com, приложение, с което можете да следите вашето здравословно състояние, огледало, което се задейства чрез предната камера, музикален плейър, phone clone, чрез който можете да копирате информация от едно или друго устройство, phone manager, recording app, sim toolkit, themes, torch, с който се задейства скенерът за пръстови отпечатъци, електронен портфейл, чрез който да правите плащанията си.

Ремонт на Mate 20 RS Porsche Design

Камера

Основната камера е тройна и е същата като на модела Mate 20 Pro. Първият сензор е 40mp-ов с бленда f/1.8, вторият – 20mp-ов с бленда f/2.2 и третият – 8mp-ов с бленда f/2.4. Видеата, които могат да бъдат записвани, посредством нея са 2160р с 30кадъра/секунда, 1080p със съответно 60 и 30 кадъра/секунда и 720p с 960 кадъра/секунда.

При селфи камерата сензорът е 24mp-ов с бленда f/2.0, а видеата са 1080p с 30 кадъра/секунда.

Поддържа се slow-motion функцията, panoramа функцията, с която могат да се направят все по-всеобхватни снимки, monochrome, интересната улавяща усмивки технология и функция, която разпознава субектите.

Батерия

Батерията е несменяема 4200mAh, поддържаща бързо и безжично зареждане. Притежава жак за зареждане, който може да зареди апарата 70% за 30 мин. Като цяло адаптерите за бързо зареждане са два, което го различава от предния модел.

Цена

Въпреки високата си цена, предвид факта, че моделът Mate 20 RS се е изчерпал изцяло на пазара, показва че има потребители, които биха оценили серията и биха си позволили лимитираната серия.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Mate 20 RS Porsche Design , за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Huawei Mate 20 RS Porsche Design

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service