Сервиз на Huawei Mate 10 Pro

Samsung Galaxy S9+
 

Сервиз на Huawei Mate 10 Pro

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на Huawei Mate 10 Pro
  • Смяна на панелите на Huawei Mate 10 Pro
  • Смяна на жака за зареждане на Huawei Mate 10 Pro
  • Смяна на жака на слушалките на Huawei Mate 10 Pro
  • Смяна на микрофон на Huawei Mate 10 Pro
  • Смяна на сим четеца на Huawei Mate 10 Pro
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на Huawei Mate 10 Pro
  • Ъпдейт на софтуера на Huawei Mate 10 Pro
  • Преинсталиране на ОС на Huawei Mate 10 Pro

Разкодиране на Huawei Pro 10 Lite – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Huawei Mate 10 Pro – ЦЕНА 15лв.

Huawei Mate 10 ProПроизводител: Huawei
Модел: Mate 10 Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Huawei Mate 10 Pro

Описание

Huawei Mate 10 Pro има много неща за него. В допълнение към елегантния, превъзходен дизайн, екранът е снабден с ярка OLED технология с аспектно съотношение 18: 9 – подобно на това, което се намира на Google Pixel 2 XL и iPhone X.

Huawei Mate 10 Pro има и двойна камера, наподобяваща отличния iPhone 8 Plus и Galaxy Note 8. Дори е зареден с Android 8, най-новата версия на операционната система на Google, най-новите характеристики на защитата на системата и подчертаванията на потребителския интерфейс – като гледане на картина в картина.

Сервиз на Huawei във Варна

Когато неговите спецификации са изложени заедно с останалата част, Huawei Mate 10 Pro дори печели в някои ключови области. За начало, той предлага повече място за съхранение – 128GB стандартно спрямо 64GB на други водещи марки.

Също така има и по-голяма батерия от конкуренцията – огромна 4000 mAh в сравнение с 3.300 mAh в Samsung Galaxy Note 8 и под 2,691 mAh в iPhone 8 Plus.

В Mate 10 Pro дори има IR бластер за някои добавени фактори, което означава, че може да се удвои като дистанционно управление на телевизора.

Освен това няма жак за слушалки или слот за microSD карта, така че ще трябва да използвате dongle за кабелните си слушалки и да гарантирате, че вътрешното хранилище е достатъчно, за да ви издържи целия жизнен цикъл на телефона.

Сервиз на Huawei Mate 10 Pro 

Huawei изхвърли технологията IPS LCD екрана за Pro, вместо нея избра OLED дисплей и това беше абсолютно точното. Това нещо се развива прекрасно.

Изключен е и джанът за слушалки и слотът за microSD карти – въпреки че има двойно повече място в модела, който понастоящем е потвърден за пускане на 128GB.

В Mate 10 и Mate 10 Pro се споделят някои ключови промени, които не са намерени в Mate 9, например. И двамата приемат стъклени гръбчета, като се чувстват мигновено по-богати от метала в другите модели. В допълнение, те получават най-новата версия на Android, пълна с най-новата версия на Emotion UI, персонализирания интерфейс на Huawei.

EMUI 8.0, както е известно, подобрява тези два телефона по много осезаеми начини, като най-забележимо е компютърното изживяване, генерирано при свързването им с монитор или телевизор чрез HDMI кабел.

Ремонт на Mate 10 Pro

Настройките на камерата за новите Mate-тове са подобни на тези, които сме виждали в Huawei Mate 9, P10 и P10 Plus, доколкото предлагат двукамерен фотоапарат, съчетаващ RGB и монохромен сензор. Този път обаче, Huawei е стъпил в отдела за бленди, с ф / 1.6 лещи във всеки камерен модул.

Това трябва да доведе до по-добри снимки при ниска светлина, тук се забелязва и партньорството на Huawei и Leica.

Проектиране и показване

     Все още най-добре изглеждащият Mate
     Елегантен микс от метал и стъкло
     Плътният екран

Благодарение на няколко поколения на производството на много добре изглеждащи стъклени телефони под името Honor, Huawei знае точно какво прави с Mate 10 и Mate 10 Pro.

Изпъкналият гръб панел на Gorilla Glass се съчетава с метална рамка, за да създаде телефон, който изглежда елегантен, чувства се богат и не разочарова, заедно с други телефони е на една и съща цена.

Продукт известен още и като Huawei Mate 10 Pro, Mate 10 Pro

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Huawei Mate 10 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за huawei Mate 10 Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.