Сервиз на HTC U11 Life - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC U11 Life

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на HTC U11 Life

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на HTC U11 Life
 • смяна на високоговорител на HTC U11 Life
 • смяна на микрофон на HTC U11 Life
 • смяна на клавиатура на HTC U11 Life
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на HTC U11 Life
 • Смяна на Клавиатурна платка на HTC U11 Life
 • Смяна на Звънец на HTC U11 Life
 • Смяна на Лентов кабел на HTC U11 Life
 • Смяна на Камера на HTC U11 Life
 • Смяна на Капак батерия на HTC U11 Life
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на HTC U11 Life
 • Отключване на HTC U11 Life
 • и други услуги

Разкодиране на HTC U11 Life – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC U11 Life – ЦЕНА 15лв.

HTC U11 Life

Производител: HTC
Модел: U11 Life

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm HTC U11 Life

Описание

HTC U11 Life е интелигентното подрязване на HTC U11, което ви привлича повечето от акцентите на по-ниска цена

ПЛЮСОВЕ
Голяма HDR камера
Добър екран
Чист софтуер на Android
МИНУСИ
Междинен живот на батерията
Пластмасова обвивка
Няма жак за слушалки

Сервиз на HTC във Варна

HTC не е компания, която се страхува да опита нови неща. През последните няколко години някои от тях не са изяснени твърде добре, като втория сензорен екран на HTC U Ultra, но HTC U11 Life е телефон с концепция, която можем да оценим веднага.

Това е телефон от средния клас с достъпна цена, който използва новата програма на Android One на Google. Това означава, че получавате почти непокътната версия на Android, с цел да получите много по-бързи актуализации от другите мобилни телефони. Това е, освен ако не сте в САЩ, в който случай ще получите кожата на HTC Sense на върха.

Вижте всички HTC U11 Life сделки
Има забележителни недостатъци, които да съответстват на размера на намалената цена, като лошо качество на фотографията, относително слаби високоговорители и пластмасово тяло. Но това е солиден избор за тези, които имат среден бюджет.

Сервиз на HTC U11 Life

Основни функции: Чувствителните към натиск страни го помагат да се открои. Интелигентни компромиси, различни от батерията. Има два основни начина да видите HTC U11 Life.  Много по-евтина алтернатива на оригиналния HTC U11, който ви дава приблизително подобно изживяване, като някои части са намалени до по-ниски разходи. Това е и телефон с Android One в повечето региони, което означава, че използва стандартния интерфейс на Android, което го прави малко като телефон Google Pixel, който не е създаден от Google. Основните елементи, които наследява от по-големия и по-скъп брат, включват блестящи, извити задни и чувствителни към натиск страни, които позволяват жестове, които не се виждат на други телефони. Това е опитът на HTC да се открои. Може да не променя начина, по който използвате телефона, но HTC го е направил достатъчно персонализиран, за да ви позволи да копаете дълбоко и да направите функциите си сами. Компромисите с разходите в по-голямата си част не са твърде очебийни. Екранът е 1080p, а не с ултра-висока резолюция, а чипсетът на HTC U11 Life е средният Snapdragon 630, а не чипсет от най-високо ниво. Значителното подобрение в графичния чип означава, че той се представя добре в реалния живот.

Ремонт на HTC U11 Life

Дизайн
Плавен пластмасов / акрилен гръб
Скенер за пръстови отпечатъци
Сгъваеми чувствителни на налягане страни
В ръката HTC U11 Life изглежда много като стандартния U11, който е по-скъп телефон. Гърбът е извит и блестящ, реагирайки на светлината, сякаш нещата стават развълнувани.

Но гърбът на HTC U11 Life е направен от “акрилно стъкло”, а не от действително стъкло. А какво е акрилното стъкло? Пластмаса.

Няма нито една от хладната твърдост, която идва с метал или стъкло и в резултат на това HTC U11 Life не се чувства особено скъпо.

Изграждането на HTC U11 Life е достатъчно приятно. HTC се е убедил, че няма твърди, плоски повърхности. Всичко е гладко и извито, а ултра-достъпният 5.2-инчов екран приветства ръце от всякакви размери.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC U11 Life, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за HTC U11 Life

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service