Сервиз на HTC U Play - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC U Play

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на HTC U Play

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на HTC U Play
 • смяна на високоговорител на HTC U Play
 • смяна на микрофон на HTC U Play
 • смяна на клавиатура на HTC U Play
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на HTC U Play
 • Смяна на Клавиатурна платка на HTC U Play
 • Смяна на Звънец на HTC U Play
 • Смяна на Лентов кабел на HTC U Play
 • Смяна на Камера на HTC U Play
 • Смяна на Капак батерия на HTC U Play
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на HTC U Play
 • Отключване на HTC U Play
 • и други услуги

Разкодиране на HTC U Play – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC U Play – ЦЕНА 15лв.

HTC U Play

Производител: HTC
Модел: U Play

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm HTC U Play

Описание

Един смартфон от високия клас сегменти, по една за масовия пазар: това е стратегията избрана от HTC с новата линия на U.  U Ultra, показва убедителни резултати, макар и не достатъчни, за да заеме първите места в класацията. Все пак той съдържа двете силни страни на по-скъпия модел. От една страна получавате стилен калъф съчетан със стъкло. От друга страна, подкрепата за Sense Companion, която трябва да подобри комфорта при работа с U Play. Но при някои функции има значителни разлики между двата смартфона. Въпреки това, то не е изненадващо, като се има предвид разликата в цената между U Play и U Ultra. U Ultra може да се закупи в черно, синьо и бяло, същото важи и за U Play. 

Сервиз на HTC във Варна

Дизайн: Металът мигрира от премийния сегмент към бюджета. Стъклото вече се счита за модерно. HTC, който винаги е бил в челните редици на индустриалния дизайн и пускайки първите метални смартфони, реши да продължи. Той разработи за 2017 дизайна на “Течен повърхностен слой”, вдъхновен от водната повърхност, ирисово под слънчевата светлина.

Сервиз на HTC U Play

Корпусът на HTC U Play изисква известна грижа, защото лесно събира отпечатъци. За да може смартфонът да поддържа зрелищен външен вид през целия ден и през нощта – по-добре е да държите с вас микрофибърна кърпа. Що се отнася до силата, Gorilla Glass 5 не се страхува от падане от височина половин метър, нито от ръбовете на ножове за канцеларски материали. Предният панел на HTC U Play не се отличава с никакви специални детайли. Тук всичко е “според класиците”: 2.5D стъкло, бутон “Home” със скенер за пръстови отпечатъци под екрана и два клавиша, чувствителни на допир. Ярък екран HTC U Play е настроен на 5.2-инчов супер LCD дисплей с разделителна способност Full HD.

Ремонт на HTC U Play

За такъв диагонал обаче тази резолюция би била излишна, а екранът ще използва много повече електроенергия. За яркост, контраст, показване на цветовете HTC U Play получава най-висок резултат. Екранът е перфектен! Продуктивност: HTC U Play работи на процесор MediaTek Helio P10 и има 3 GB оперативна памет. Това е средно ниво. При ежедневната употреба смартфонът е енергичен, без значение как го зареждате. HTC U Play е предназначен за други задачи. В теста AnTuTu смартфонът печели в диапазона от 50 хил. точки.

Размерът на вградената памет – 32 GB. Освен това можете да използвате карта microSD с капацитет до 2 TB и, разбира се, не забравяйте за облачните услуги. Камерата е настроението на HTC U Play. Резолюцията му е 16 MP, има оптична стабилизация на изображението. Смартфонът може да прави снимки, които могат да бъдат качени в Instagram без филтри. Широк динамичен диапазон, правилна експозиция, отсъствие на осветени зони и “спадове” в тъмните участъци на рамката – всичко това се допълва от висока рязкост, дори при нощни снимки. Имайте предвид, че цветното предаване е близко до реалността, докато много смартфони са твърде усърдни, за да обработват изображения, което ги прави пренаситени. Ако е необходимо, снимките могат да бъдат запазени в RAW формат.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC U Play, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за HTC U Play

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.