Сервиз на HTC One mini - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC One mini

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на HTC One mini

htc-one-mini

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей
  • Поставяне на БГ меню
  • Преинсталиране на операционна система
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител
  • Смяна на жак или слот
  • Смяна на лентов кабел
  • Смяна на панелите
  • Отключване
  • Софтуерен ремонт

Разкодиране на HTC One mini- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC One mini- ЦЕНА 15лв.

HTC One mini

 

Производител: HTC
Модел: One mini

htc-one-mini 

Описание

HTC One mini се основава на проекта на стария модел – HTC One. Смартфона изглежда скъп и качествено Само по себе си използването на метала за производството му го отличава на фона на повечето Android-устройства от същия тип, които изглеждат скучни. Едва ли ще има хора, на които HTC One mini няма да хареса, особено на външен вид.

 

HTC One mini Покритие

Основното тяло е направено от материал – алуминий. Въпреки това, за разлика от HTC One, в mini версията, този материал се използва в по-малка степен – в предния панели, над и под дисплея.  Цветовите варианти са бял, черен – тъмно сиво. Екрана е чувствителен на допир, бутоните под него са защитени от стъкло Gorilla Glass 3.

 

One mini Разположение на бутоните

Бутоните в HTC One mini са същите като на стария модел.  “Back” бутона е в ляво, а в дясно е бутона “Home”. Ако задържите натиснат  бутона “Home” за няколко секунди, стартирайте приложението Google Now, ако го натиснете два пъти бързо, стартирайте помощната програма за наскоро отворените приложения под формата на матрица от миниатюри.

И двата бутона са удобни вибрират при докосване светят, които се включват автоматично, когато е недостатъчна светлина наоколо. Бутонът за захранване се намира в ляво, най отгоре. Има 3.5 mm жак за слушалки, които също се намират там. Максимални ъгли на гледане, голям запас от яркост, цветове близки до естествените, умерен контраст – всичко това е съчетание в екрана на HTC One mini.

Автоматичния контрол на яркостта работи добре. Разбира се, има моменти, когато яркостта може да е недостатъчна, но като цяло, почти винаги, системата избира приемливо ниво. В настройките за екрана можете да изберете размера на шрифта за менюта и програми.

 

Продукт известен още и като HTC One mini,  htc one mini, HTC ONE MINI, One mini

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One Mini, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc one mini

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна

Този ефект се постига удобен захват се дължи основно на по-малък на фона на HTC One ширина на тялото – 63.2 мм до 68.2 mm, половин сантиметър разлика има сериозно предимство.

 

 


Footer brands Skyfon service