Сервиз на HTC One M8 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC One M8

htc-one-m8

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей
  • Поставяне на БГ меню
  • Преинсталиране на операционна система
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител
  • Смяна на жак или слот
  • Смяна на лентов кабел
  • Смяна на панелите
  • Отключване
  • Софтуерен ремонт

Разкодиране на HTC One M8- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC One M8- ЦЕНА 15лв.

HTC One M8

 

Производител: HTC
Модел: One M8

htc-one-m8 

Описание

HTC One M8 може да снима Full HD клипове с 30 кадъра в секунда, както и HD видеа с 60 кадъра в секунда. Zoe режима отново е наличен, който снима малки клипове, като сега освен тях снима и 20 допълнителни кадъра. В последствие можете да разчитате на автоматичната обработка и добавяне на визуални и звукови ефекти или ако не сте доволни да изберете свои ефекти и песни. Всички Zoe клипчета могат да бъдат споделяни много лесно чрез специална социална мрежа създадена да работи само с тях и модат да бъдат споделяни с всички ваши приятели.One M8 Новости

HTC One M8 използва най-новата Android 4.4 KitKat операционна система плюс последната 6.0 версия на HTC Sense интерфейс. Сега бутоните за навигация са вече част от Android, а не както преди се намираха под екрана и реагираха на допир. Android + Sense ще ви донесе невероятно бърза операционна система, с красив и стилен интерфейс, и специален начален екран Blinkfeed комбиниращ най-интересното от вашите социални мрежи, съобщения и новините от вашия регион. Освен това HTC Sense 6.0 предлага допълнително детски режим, подобрени мултимедийни приложения, богат органайзер и офис пакет. HTC One M8 също така поддържа отлючване с двойно почукване. Отделно, дори при изключен екран ще можете да отключите телефона с определено движение, а с друго да пуснете директно камерата – всичко това при напълно изгасен екран!
 

HTC M8 Музика

Както при всички HTC телефони, One M8 още обещава аудио плейър с богати и конфигурируеми еквалайзер опции, както и автоматично изтегляне на обложки за вашите песни. Може да търси също така текстове и видео клипове по дадена песен. Качеството на звука, като всичко останали телефони на HTC, е перфектно и ще задоволи дори най-големите фенове на музиката.


HTC ONE M8 Памет

HTC One M8 разполага с 16 или 32 GB вътрешна памет, която можете да разширите посредством microSD слот. Според HTC поддържаните размери карти са до 128GB включително! Също така HTC ви подарява и 50GB Google Drive online пространство, което можете да изпозлвате за синхронизация на снимки, клипове и документи.
 

Продукт известен още и като htc one m8,  HTC ONE M8, HTC One M8, HTC M8, One M8

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One M8, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc one m8

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service