Сервиз на HTC One M8 mini - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на HTC One M8 mini

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на HTC One M8 mini (mini2)

htc-one-mini2

  • Смяна на тъчскрийн / дисплей на HTC One M8 mini (mini 2)
  • Поставяне на БГ меню на HTC One M8 mini (mini 2)
  • Преинсталиране на операционна система на HTC One M8 mini (mini 2)
  • Смяна на микрофон, слушалка или говорител на HTC One M8 mini (mini 2)
  • Смяна на жак или слот на HTC One M8 mini (mini 2)
  • Смяна на лентов кабел на HTC One M8 mini (mini 2)
  • Смяна на панелите на HTC One M8 mini (mini 2)
  • Отключване на HTC One M8 mini (mini 2)
  • Софтуерен ремонт на HTC One M8 mini (mini 2)

Разкодиране на HTC One M8 mini (mini 2)- ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на HTC One M8 mini (mini2)- ЦЕНА 15лв.

HTC One M8 mini (mini 2)

 

Производител: HTC
Модел: One M8 mini (mini 2)

htc-one-mini2 

Описание

HTC One mini 2 разполага с 16GB вградена памет, от която вие ще имате на разположение около 12GB. В случай, че това ви е недостатъчно, One mini 2, предлага microSD слот за карти памет, в който можете да инсталирате допълнително до 128GB microSD карта.HTC One mini 2 Камера

За разлика от предишния модел, One mini 2 идва с 13MP задна камера придружена с LED светкавица. Качеството на снимките е впечатляващо и ще останете много доволни. Та също така може да записва Full HD видеа с 30 кадъра в секунда. Отделно разполагате и с 5MP предна камера за селфита и видео разговори.
 

HTC One M8 mini Дизайн

HTC One mini 2 използва последната версия на Android OS – 4.4.2 KitKat – най-бързият и оптимизиран Android до момента. Той идва и с най-новата версия на Sense интерфейса на HTC, който ви предлага изключително изчистен потребителски интерфейс и менюта, много богати на възможности и красиви мултимедийни приложения – галерия, музикален плейър, видео плейър, както и FM радио. Телефонът разполага и с GPS приемник, чрез който можете да се възползвате от безплатната навигация на Google.


One mini 2 Джаджи

Една от основните характеристики за One семейството са предните стерео говорители. One mini 2 също разполага с такива, доста силни при това. За феновете на музиката, филмите и игрите това е екстра от изключително голямо значение и HTC са вложили много труд за да ви предоставят качествен звук. Разбира се, HTC One mini 2 предлага висококачествени слушалки в комплекта си, чрез които ще се радвате на перфектен и силен звук – един от най-добрите сред смартфоните благодарение на вградените еквалайзери..

Продукт известен още и като htc one m8 mini,  HTC ONE M8 MINI, HTC One M8 mini, htc one mini 2, HTC ONE MINI 2, HTC One mini 2, HTC M8 mini, HTC mini 2, One M8 mini, One mini 2

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на HTC One M8 Mini, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  htc mini 2

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service