Сервиз на Cubot Magic - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Cubot Magic

 

 

 

Сервиз на Cubot Magic

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Cubot Magic
 • смяна на високоговорител на Cubot Magic
 • смяна на микрофон на Cubot Magic
 • смяна на клавиатура на Cubot Magic
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Cubot Magic
 • Смяна на Клавиатурна платка на Cubot Magic
 • Смяна на Звънец на Cubot Magic
 • Смяна на Лентов кабел на Cubot Magic
 • Смяна на Камера на Cubot Magic
 • Смяна на Капак батерия на Cubot Magic
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Cubot Magic
 • Отключване на Cubot Magic
 • и други услуги

Разкодиране на Cubot Magic – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Cubot Magic – ЦЕНА 15лв.

Cubot Magic

Производител: Cubot
Модел: Magic

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Cubot Magic

Описание

Китайският производител Cubot се е утвърдил на пазара с качествените си смартфони и с това че въпреки цената си, те са с високо технологични характеристики. Cubot Magic идва с впечатляваща визия, двойна камера и то за достъпната цена от 300лв.

Дизайн

Въпреки че целият корпус е пластмасов, изработката му е качествена. Акцентира се в това, че краищата са заоблени и извити от всичиките четири страни. Предният панел е с 2,5D стъклено покритие, три бутона и селфи камерата в горната част.

На пръв поглед дизайнът е много интригуващ, понеже създава илюзията, че не съществуват изобщо ръбове. Но при задействане на дисплея се забелязва 4мм ръб в лявата и дясната част. Въпреки дебелината си  от 9,6мм, другите специфики на апарата компенсират и спомагат за удобния му захват – дължина 146мм  и 71мм ширина. Тежестта на устройството е 164гр.

Сервиз на Cubot във Варна

Дисплей

Екранът е 5-инчов, а резолюцията – 1280*720 пиксела, което прави всички визуализации с високо качество. HD дисплеят не изисква висок разход на енергия. Остротата на изображенията са гарантирени от 294 гъстота на пикселите. Независимо от ъгълът, под който наблюдавате дисплеят, видимостта е добра, а цветовото предаване – ярко. Въпреки факта, че попада в ниския ценови клас, качеството на картината е изключително добро. Яркостта е максимална, а цветовете са балансирани. Дори при силна осветеност, можете спокойно да използвате апаратът.

Сервиз на Magic

Камера

Задната камера е двойна, с основен 13mp-ов сензор и допълнителен – 2mp-ов. В конфигурацията е в ключен „bokeh” ефектът. За него е характерно, че фонът е размазан и оптичното увеличение, което е двукратно е единствено цифрово.

Процесорът на устройството е Mediatek MTK6737 1.3GHz. Графичният ускорител е Mali-T720. Основната памет е 16GB, а оперативната – 3GB RAM. Приложенията WhatsApp, Facebook и YouTube работят гладко, функционално и без забавяния. Производителността е добра.

Ремонт на Magic

Батерия

Капацитетът на батерията е 2600mAh, издържа до два дни, ако телефонът се намира в режим на готовност. При еднократно зареждане, работният процес през целият ден е гарантиран. За съжаление не се поддържа бързо зареждане.

Cubot Magic Цена

Моделът е доказателство, че за да притежава качествени характерисики един смартфон, не е задължително той да е на висока цена. С подобен дизайн на този на Honor Magic, телефонът е на цена от 249лв. и попада в ниския ценови клас. Въпреки това, той е снабден със специфики и техники, които са на високо ниво.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Cubot Magic, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Cubot Magic

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.