Сервиз на Cubot King Kong - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Cubot King Kong

 

 

 

Сервиз на Cubot King Kong

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Cubot King Kong
 • смяна на високоговорител на Cubot King Kong
 • смяна на микрофон на Cubot King Kong
 • смяна на клавиатура на Cubot King Kong
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Cubot King Kong
 • Смяна на Клавиатурна платка на Cubot King Kong
 • Смяна на Звънец на Cubot King Kong
 • Смяна на Лентов кабел на Cubot King Kong
 • Смяна на Камера на Cubot King Kong
 • Смяна на Капак батерия на Cubot King Kong
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Cubot King Kong
 • Отключване на Cubot King Kong
 • и други услуги

Разкодиране на Cubot King Kong – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Cubot King Kong – ЦЕНА 15лв.

Cubot King Kong

Производител: Cubot
Модел: King Kong

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Cubot King Kong

Описание

Cubot въвежда на пазара на смартфони своите апарати, под интересни наименования, бюджетни, но в същото време с качествени характеристики. Устройството е под привличащото име King Kong, изключително устойчиво при удар.

Дизайн

Хора, при които ежедневието им ги поставя в прашна, влажна и не особено чиста обстановка, могат да заложат на дизайна на модела, които е особено подходящ. Изглеждащ леко по-грубо, устройството е с демонстративна издръжливост. Cubot реално залагат на стабилната визия на телефона чрез добавянето на груби елементи от метал и винтове.

Рамките на апарата са жълти. Задният панел е плосък, а към средната част се удебелява допълнително. Захватът му е удобен, комфортно се пренася, но като цяло размерът е в голяма степен голям за 5-инчовият си дисплей.

Сервиз на Cubot във Варна

Дисплей

Съотношението на страните на телефона е 16:9. Резолюцията на екрана е 1280*720 пиксела и е по-рядко срещан размер за устройства в този ценови клас. 2,5D извито стъкло покрива 5-инчовият дисплей.

Яркостта на дисплея е добра 449 cd/m² и е на 90%. Устройства, които са аналогични по характеристики са с по-ниско качество на контрастното съотношение.

Камера

Задната камера е с 13mp-ов обектив, а селфи камерата е с 8mp-ов обектив. За ценовият клас, в който попада възможностите на камерите са завидни.

Цветовото предаване на задната камера е прилично, с лек син оттенък, заснима в известна степен измити и зърнести снимки. Разделителната способност при нея е 720р.

Сервиз на King Kong

Софтуер и производителност

Необходимо е да се отбележи факта че марката Cubot  работи с чист Android 7. Устройството не е конфигурирано строго с  точно определена последователност на приложенията. Всеки потребител може сам да зададе лична конфигурация, според предпочитанията си. Има известни ограничения на SoC и графичния модул, което довежда до това не целият обем от приложения в Google Play да бъдат налице.

Чипсетът, който е заложен е MediaTek MT6580M. Той е подходящ и работи плавно в системата както на смартфони, така и на таблети. Процесорът е Octa core 1.3Ghz. Основната памет е 16GB, а оперативната 2GB.

Устойчивост при намокряне и удар

Апаратът е водоустойчив и удароустойчив, благодарение на това, че притежава сертификатът IP68. Корпусът му е изработен от голям и тежка пластмасова обвивка. Този вид калъфи помага на апаратът да издържи при лоши условия на средата.

Ремонт на King Kong

Батерия

Капацитетът на батерията е голям – 4400mAh, със завидна продължителност на живот при работен процес.

Cubot King Kong Цена

Цената, на която можете да си позволите моделът е 259лв. Пройзводителят създава още един модел, който фигурира в ниския ценови сегмент.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Cubot King Kong, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Cubot King Kong

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.