Сервиз на Cubot King Kong 3 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Cubot King Kong 3

 

 

 

Сервиз на Cubot King Kong 3

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Cubot King Kong 3
 • смяна на високоговорител на Cubot King Kong 3
 • смяна на микрофон на Cubot King Kong 3
 • смяна на клавиатура на Cubot King Kong 3
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Cubot King Kong 3
 • Смяна на Клавиатурна платка на Cubot King Kong 3
 • Смяна на Звънец на Cubot King Kong 3
 • Смяна на Лентов кабел на Cubot King Kong 3
 • Смяна на Камера на Cubot King Kong 3
 • Смяна на Капак батерия на Cubot King Kong 3
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Cubot King Kong 3
 • Отключване на Cubot King Kong 3
 • и други услуги

Разкодиране на Cubot King Kong 3 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Cubot King Kong 3 – ЦЕНА 15лв.

Cubot King Kong 3

Производител: Cubot
Модел: King Kong 3

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Cubot King Kong 3

Описание

Акцентът при модела е върху устойчивостта му. Предният модел е Cubot King Kong. Имайки предвид фактът че производителят не е известен, изискванията за здрав и бюджетен апарат са изпълнени.

Дизайн

Материалът, от който е изграден корпусът е с много добро качество, техниката на запечатване и това че е абсолютно водоустойчив, подобрява визията на модела и се причислява към IP68 защитата за водоустойчивост. Издръжливостта му е до 1,5м. и работният процес е не по-кратък от 30 минути.

Заложен е „Small Dot” дизайн, който предлага защита срещу хлъзгане. Здравината, устойчивостта, издръжливостта се гарантират от магнезиевия среден корпус с уплътнен материал TPU на четирите ъгъла. Устройството изглежда престижно, благодарение на тялото, изградено от поликарбонат и алуминий.

Сервиз на Cubot във Варна

Дисплей

Размерът на екрана е 5,5 инча и резолюция 1280*720 пиксела, IPS дисплеят е с оптимално качество. Съотношението на дисплея към тялото е минималните 54%. Плътността на екрана е 294 пиксела, което е оптимално. Здравината на дисплея е подсигурена, благодарение на Corning Gorilla Glass защитата. Дори при силно осветяване, HD+ eкранът е с много добра видимост.

Камера

Телефонът разполага с двойна основна камера и единична предна камера. Селфи камерата е с 13 mp-ов сензор с апертура f/2.2, което е абсолютно задоволително за ефектни самопортрети. Задната камера е с основен 16mp-ов сензор, а допълнителният е 2mp-ов, като това, което трябва да отбележим за него е че е с опция за мек фокус. Телефонът разполага с оптимална разделителна способност 4160*3120 пиксела, което прави снимките в съотношение на страните 4:3. Налични са и другите допълнителни функции: за разпознаване на лица, панорама, режим за разкрасяване на лицето и режим за замъгляване на задният фон.

Сервиз на King Kong 3

Софтуер и производителност

 Операционната система, която е заложена в Cubot King Kong 3 е Android 8.1 Oreo, противно на очакването че трябва китайският телефон с ниска цена да бъде с предпоследната версия на Android. Android 8.1 Oreo е част от най-изчистените версии на Android. Разполага с допълнителни фонови процеси, което спомага модела да работи без засичания, абсолютно безпроблемно. Cubot са заложили по този начин на максимална производителност.

Чипсетът, с който е оборудван моделът е MT6763T. Вътрешната памет на устройството е 64GB, а оперативната – 4GB RAM. Телефонът е подходящ както при възпроизвеждане на игри, така и за гладък работен процес.

Телефонът е с нисък разход на енергия, а притежава сертификат IP68 за защита от прах и вода. На пазара на смартфони съществуват и телефони с повече време за издръжливост под вода и мощност, но не и на такава цена.

Ремонт на King Kong 3

Батерия

Капацитетът на батерията е 6000mAh. Процесорът е усъвършенстван и енергийно ефективен. Разполага с възможност за бързо зареждане.

Cubot King Kong 3 Цена

През изминалите години потребителите на по-ниският клас телефони бяха свикнали те да бъдат с по-скоро задоволителни характеристики, като например по-слаб процесор, по-малко място за съхранение и по-ниско качество на дисплея. Но този модел определено опровергава това твърдение – той е с 5,5 инчов дисплей, разполага със стандарт IP68 и осемядрен процесор и в същото време достъпна цена от 450 лв.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Cubot King Kong 3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Cubot King Kong 3

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.