Сервиз на Cubot J3 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Cubot J3

 

 

 

Сервиз на Cubot J3

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Cubot J3
 • смяна на високоговорител на Cubot J3
 • смяна на микрофон на Cubot J3
 • смяна на клавиатура на Cubot J3
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Cubot J3
 • Смяна на Клавиатурна платка на Cubot J3
 • Смяна на Звънец на Cubot J3
 • Смяна на Лентов кабел на Cubot J3
 • Смяна на Камера на Cubot J3
 • Смяна на Капак батерия на Cubot J3
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Cubot J3
 • Отключване на Cubot J3
 • и други услуги

Разкодиране на Cubot J3 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Cubot J3 – ЦЕНА 15лв.

Cubot J3

Производител: Cubot
Модел: J3

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Cubot J3

Описание

Първият в света смартфон Cubot J3 е 5-инчов със съотношение на страните 18:9. Според проучванията, апаратът е за тези хора, чиито бюджет може да покрие желанието им за 5-инчов дисплей, без рамки.

Сервиз на Cubot във Варна

Дизайн

Дизайнът умело преплита двата материала пластмаса и алуминий в изтънчена и модернизирана визия. Реално трябва да се отбележи фактът, че повечето видове бюджетни телефони със сигурност не изглеждат по този впечатляващ начин. По краищата на апарата се наблюдават двойни линии на антената, които го правят  още по-превъзходен. На задният панел, в горния ляв ъгъл е позиционирана основната камера, в комбинация с LED светкавица, които са разположени вертикално. Устройството не разполага със скенер за пръстови отпечатъци. Едновременно с това той е тънък- 7,2мм, с тежест 140гр. Можете да откриете апарата в черен и син цвят.

Дисплей

Първият в света 5-инчов смартфон е с резолюция 18:9. Абсолютно подходящ  за любителите на по-малки екрани. Дисплеят заема целият преден панел и реално не остава място за тесни рамки. Това реално дава възможност и за страхотни пейзажни снимки. Екранът е 5-инчов HD капацитивенсензорен дисплей, който предава цветовете, контрастира много добре и е с изключителни възможности в сравнение с други такива от съответния ценови диапазон.

Сервиз на J3

Процесор

Апаратът работи с операционна система Android Go. Този вид ОС е оптимизирана за устройства с 1GB оперативна памет. Менюто е удобно конфигурирано, а приложенията стартират без никакво забавяне. Сигурността и надеждността на данните на потребителите са гарантирани чрез спецификата Face ID Sеcurity, с която разполага смартфонът. Многозадачната работа е подсигурена от процесорът, захранващ смартфона, който е четириядрен. Процесорните ядра са ARM Cortex A7, с честота 1,3GHz. Графичният ускорител е Mali-400 MP2 и е двуядрен. Вътрешната памет на апарата е 16GB. Наличен е слот за microSD карта, с който е възможно увеличаването на паметта с до 64GB. Вграден е GPS приемник. Това е сателитна навигаионна система, която носи информация за точното географско местоположение на Земята. Друга спефика е приложението за FM радио.

Ремонт на J3

Камера

Основната камера е с 8mp-ов сензор и апертура f/2.4, а предната – с 5mp-ов сензор. Налична е спецификата автофокус. Това е функция на камерата, която деликатно настройва фокуса й,а това е полезна характеристика за този смартфон.

Сензори

Физическите величини се измерват от сензорът за смартфон, който ги предава на процесора на приложенията. Вграденият електронен компонент – акселерометърът, показва наклонът и движението. За да се предотврати неволното задействане на дисплея и натискане на клавиатуата и за да се намали консумацията на батерията от екрана, сензорът за близост разпознава че потребителят държи апарата близо до лицето си по време на разговор и заключва дисплея. Налична е възможността за едновременното ползване на две SIM карти.

Батерия

Батерията е сменяема 2000mah. Издръжливостта е до 7 часа време за разговори, до 10 часа възпроизвеждане на музика и до 4 часа сърфиране в интернет пространството. Зареждането й е до 100% капацитет на батерията се достига за приблизително 2-3 часа.

Cubot J3 Цена

За апаратът може да се потвърди, че е много добър бюджетен смартфон, на изкючително достъпна цена от 189 лв. Цветовите нюанси, в които може да се открие устройството са черно и синьо.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Cubot J3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Cubot J3

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.