Сервиз на Cubot J3 Pro - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Cubot J3 Pro

 

 

 

Сервиз на Cubot J3 Pro

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Cubot J3 Pro
 • смяна на високоговорител на  Cubot J3 Pro
 • смяна на микрофон на Cubot J3 Pro
 • смяна на клавиатура на Cubot J3 Pro
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Cubot J3 Pro
 • Смяна на Клавиатурна платка на Cubot J3 Pro
 • Смяна на Звънец на Cubot J3 Pro
 • Смяна на Лентов кабел на Cubot J3 Pro
 • Смяна на Камера на Cubot J3 Pro
 • Смяна на Капак батерия на Cubot J3 Pro
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Cubot J3 Pro
 • Отключване на Cubot J3 Pro
 • и други услуги

Разкодиране на Cubot J3 Pro – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Cubot J3 Pro – ЦЕНА 15лв.

Cubot J3 Pro

Производител: Cubot
Модел: J3 Pro

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Cubot J3 Pro

Описание

Cubot J3 Pro е снабден с екран без рамки, но трябва да се отбележи в тази връзка че е по-голям на размер от предния модел Cubot J3. Процесорът е по-мощен, а задната камера е двойна и с много по-добро качество. Налице са всички специфики от предната версия и малко подобрения.

Дизайн

Визията от предния модел е запазена. Корпусът е комбинация от пластмаса и алуминий. Скенерът за пръстови отпечатъци е позициониран върху задния панел. Той работи скоростно и отключва апаратът само за 0,1 секунда.

Рамките на телефона са умалени, което позволява дисплеят да заема 83% от предния панел. Захватът с една ръка е много удобен, което спомага за прави продължителното сърфиране в мрежата и възпроизвеждане на видеоклипове изключително лесно. Размерите на устройството са 150,3*72*8,8мм и тежест 153гр.

 Основната камера, заедно с LED светкавицата е вертикално разположена. Апаратът е с дебелина 8,8мм, а цветовите нюанси, в които можете да го откриете са с лъскаво покритие, което го правят да изглежда престижно.

Сервиз на Cubot във Варна

Дисплей

Размерът на екрана е 5,5 инча, цветовото му предаване е много качествено, а яркостта е подсилена. Това допринася за натуралността на изображенията, които се възпроизвеждат през дисплея. Съотношението на страните на екрана е 18:9, което го прави удобен и актуален на пазара на смартфони. Визуализациите на дисплея са от едно изключително иновативно измерение, с пълен изглед, благодарение на умалените рамки. Резолюцията на екрана е 960*480 пиксела.

Камера

Cubot J3 Pro разполага със задна камера с основен 13-mp-ов сензор и допълнителен 2mp-ов, със скоростен фокус от само 0,3 секунди. Селфи камерата е с 5-mp-ов сензор с PDAF, който носи максимално качество на образите.

Функциите, които са заложени в камерите са качествени, заснимат скоростно и разполагат с иновативни алгоритми. Предната камера има режим, който автоматично фокусира образите и режим за лицево разпознаване. Селфитата придобиват ефектна визия.

Сервиз на J3 Pro

Процесор

Чипсетът, който е използван при модела е MediaTek MT6739. Процесорът е Octa-Core 1.5GHz. Консумацията на енергия е ниска и това спомага за по-продължителния живот на батерията. Технологията, с която работи е 28-нанометрова, но въпреки това се наблюдава подобряване на производителността с 10%.

Операционната система, която е заложена в устройството е Android Go, която не натоварва устройството и носи оптималност на ресурсите. Версията Oreo на Android носи 15% по-скоростен работен процес, ако се сравни с апаратите, които разполагат с обикновен Android. RAM паметта е 1GB, а основната памет е 16GB. Чрез допълнителен microSD слот за, може да се увеличи мястото за съхранение до 128GB.

Ремонт на J3 Pro

Батерия

Капацитетът на батерията е 2800mAh. Не се поддържа бързо зареждане, но животът на батерията е със завидна продължителност от цял ден.

Cubot J3 Pro Цена

Въпреки фактът, че това е бюджетен смартфон, трябва да се отбележи факта че предлага много добри характеристики. Цената е достъпна – 249лв. Цветовите нюанса, в които може да бъде отрит апарата са черно и тъмно синьо.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Cubot J3 Pro, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Cubot J3 Pro

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.