Сервиз на Cubot A5 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Cubot A5

 

 

 

Сервиз на Cubot A5

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Cubot A5
 • смяна на високоговорител на Cubot A5
 • смяна на микрофон на Cubot A5
 • смяна на клавиатура на Cubot A5
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Cubot A5
 • Смяна на Клавиатурна платка на Cubot A5
 • Смяна на Звънец на Cubot A5
 • Смяна на Лентов кабел на Cubot A5
 • Смяна на Камера на Cubot A5
 • Смяна на Капак батерия на Cubot A5
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Cubot A5
 • Отключване на Cubot A5
 • и други услуги

Разкодиране на Cubot A5 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Cubot A5 – ЦЕНА 15лв.

Cubot A5

Производител: Cubot
Модел: A5

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Cubot A5

Описание

Cubot A5 навлиза на пазара след Cubot P20. Обявен през месец септември 2018 година, А5 навлиза на пазара през октомври. Ниската цена на модела смартфон, голямото място за съхранение и модерната му визия го прави предпочитан на пазара.

Сервиз на Cubot във Варна

Дизайн

Дизайнът на модела на Cubot e оптимизиран. Прави впечатление че екранът е 2,5D извит, а задния панел е с 3D тънък корпус. Задната страна е изработена от пластмаса и е изцяло гладка по всички четири страни. Другото, което е характерно за задната част е че е използвана техниката IMD, за която е известно че придава антизалепващо и антифрикационно действие. Размерът на устройството е 75*153,6*8,5мм, а тежестта му е 188гр. Системата за отключване на апарата чрез пръстов отпечатък е разположена от предната страна на телефона, което изключва възможността за лъжливото му задействане при позиционирането му на задния панел. Налична е по-голяма площ за допир и по-висока степен на разпознаване.

Сервиз на A5

Дисплей

Екранът е FHD LCD 1080p и е 5,5-инчов. При слънчева осветеност, дисплеят разполага с много добро цветовопредаване, с подобрена яркост с до 30% и яснота на изображенията.

Камера

Основната камера е 13mp-ова с бленда f/2.0, а предната е с 8mp-ов сензор и апертура f/2.2. Функциите на камерата, които са заложени са автофокус, цифрово увеличение, снимане без прекъсване, лицево разпознаване, ISO настройки, панорама, самоснимане, HDR, фокусиране с докосване и др.

Ремонт на A5

Процесор

Процесорът е 1,5GHz Octa-core. Операционната система, с която работи A5 е Android 8.0 на Google. Тя работи гладко и безпроблемно. Сензорите Жироскоп и геомагнитния сензор с GPS в апарата увеличават навигационния капацитет и той достига безпрецедентно ниво. Навигационната способност не отстъпва на тази на кораби, самолети и т.н. Графичният ускорител е ARM Mali-T720, чрез който има възможност за поддържане на 98% от най-разпространените игри на пазара и възпроизвеждане на аудио видео с висока разделителна способност.

Батерия

Батерията на моделът е несменяема Li-Polymer, 3000mAh. За съжаление не се поддържа технология за бързо и безжично зареждане. Като цяло издръжливостта на батерията е добра, а продължителността на живота й е завидна.

Цена

Със своята цена от 229лв., апаратът попада в ниския ценови клас. Заложени са множество спецификации и технологии с добро качество.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Cubot A5, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Cubot A5

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.