Сервиз на CAT S60 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на CAT S60

 

 

cat-s60

Сервиз на CAT S60

 

  • Смяна на LCD Дисплей / (тъчскрийн) на CAT S60
  • Смяна на жака за зареждане на CAT S60
  • Смяна на жака на слушалките на CAT S60
  • Смяна на микрофон на CAT S60
  • Смяна на сим четеца на CAT S60
  • Проблеми с вибрацията, антената, wi-fi модула на CAT S60
  • Ъпдейт на софтуера на CAT S60
  • Преинсталиране на ОС на CAT S60

Разкодиране на CAT S60 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на CAT S60- ЦЕНА 15лв.

CAT S60

 

Производител: Caterpillar
Модел: S60
 

Сервиз Skyfon- Варна и София предлага ремонт на вашият gsm CAT S60

 

Описание

CAT S60 е един различен апарат, с много важна функция: присъствието на термовизионна камера за първи път в смартфон. Компанията дълго време прави термални камери, включително и в безпилотни самолети и смартфони, но този път са свързани като външен модул.

CAT S60 – удароустойчив, водоустойчив смартфон, защитен от външни влияния от стандарта IP68, оборудван с 4,7-инчов дисплей и осем ядрен процесор Qualcomm.

В този смартфон компонентите самата избледняват на заден план, а някои функции са от висок клас-високо специализирана притурка, която е предназначена за професионална употреба и туризъм. Така че най-интересното в случая е, разбира се, термокамера FLIR, защита срещу външни влияния от стандарта IP68 и военните стандарти MIL-810G. Тя може да понесе падане от височина от 1,8 метра и можете спокойно да се гмуркате на дълбочина до 5 метра, и това е сериозен показател. 

Сервиз на CAT във Варна и София

Смартфонът идва в малка оранжева кутия, вътре: смартфона, зарядно устройство, USB-MicroUSB кабел, слушалки, защитното фолио за екрана и инструкциите.

Сервиз на Caterpillar S60


В тези смартфони естетиката отива на заден план, но САТ S60 не може да се нарече грозен. Да, той е огромен, но изглежда привлекателен по свой собствен начин. В допълнение към екрана на предния панел има предна камера, набор от сензори, LED, механични бутони “Назад”, “Home” и “Мениджър на приложения”. В допълнение, над и под екрана има два механични превключвателя 2/5 м. Те са доста здрави и изглежда, че са механично затворени с гумено уплътнение вътре.

Ремонт на CAT S60

Смартфонът е доста дебел, периметрите също, с внушителна масивна конструкция, изработен от метал. Бутони, които са издадени в левия край. Те също са изработени от метал, големи и доста плътно притиснати. В долния край няма нищо друго освен две пластмасови вложки. Очевидно, за функциониране на безжични модули. В дясната част са наредени функционални елементи. Бутона за захранване с релефна повърхност, оранжев бутон с няколко функции (може да се определя на желаната функция). По-долу – двете тапи с бутон SOS и MicroUSB конектор. Дори има отделна капачка за 3.5 мм конектор.

Продукт известен още и като Caterpillar S60 CAT S60

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на CAT S60, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна и София поддържа в наличност всички резервни части за cat s60

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.