Сервиз на BLU Vivo XL2 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU Vivo XL2

Сервиз на BLU Vivo XL2

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Vivo XL2
 • Смяна на софтуер на Blu Vivo XL2
 • Смяна на букса на Blu Vivo XL2
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Blu Vivo XL2
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Vivo XL2
 • Смяна на преден и заден панел на Vivo XL2
 • Ремонт на слушалки на Vivo XL2
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Blu Vivo XL2
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Vivo XL2
 • Смяна на вибрация на Blu Vivo XL2
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Vivo XL2
 • Ремонт на аудио жак на Blu Vivo XL2
 • Смяна на лентов кабел на Blu Vivo XL2
 • и други услуги

Разкодиране на Blu Vivo XL2 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Vivo XL2 – ЦЕНА 15лв.

Blu Vivo XL2

Производител: Blu
Модел: Vivo XL2

Описание на Blu Vivo XL2

Американският производител на телефони Blu се върна с друго устройство, приветливо към бюджета, за да примами онези клиенти, които търсят чудесен отключен вариант. Vivo XL2 е наследник на популярния Vivo XL, който беше пуснат преди една година през януари 2016 г. Тази година Blu ни даде подобрен модел, който се основава на силните страни на Vivo XL и има някои шансове със своя софтуер, който ще накарат потребителите да го харесат.

Сервиз на Blu Vivo XL2

Ключови спецификации:

     5,5 “дисплей 720 × 1280 (267 PPI)
     Gorilla Glass 3
     Quad-core 1.4GHz процесор MediaTek
     3150mAH батерия
     3 GB RAM
     32 ГБ съхранение
     13MP основна камера, 8MP предна камера
     Android 6.0
     4G LTE, (2/4/7/12/17), 4G HSPA + (850/1700/1900/2100)

Ремонт на Blu Vivo XL2

Физически дизайн

Има много малка прилика от  Blu Vivo XL. Предната част на телефона прилича на почти всяко друго устройство, с малки рамки и хардуерни ключове. Хардуерните клавиши обаче трудно се определят, освен ако не са в оптимални условия на осветление. Това е избор на дизайна от Blu, а не случайно. Ключовете се смесват и не премествате фокуса от екрана.Blu вървеше на другия път като супер ярките и хардуерните ключове на Samsung.

Сервиз на Blu Vivo XL2 в гр. Варна


В долната част на устройството има микрофон и външен център microUSB.В лявата страна на устройството се намира хибридния слот за SIM / microSD карта. Можете да използвате едновременно SIM карта, microSD карта или две SIM карти едновременно. Много удобно за често пътуващите. В дясната страна на устройството се намират копче за захранване и сила на звука, бутоните са приятно “отзивчиви”.

Дислей

Vivo XL2 има 5.5 ” 720p дисплей, покрит с Gorilla Glass 3. При PPI (пиксели на инч) от 267, той се намира в ниския край на последните версии на смартфони, дори бюджетни устройства като Vivo XL2. Текстът може да се получи малко размазан, ако сте увеличен и сте много близо до устройството, но като цяло е добре. Това в никакъв случай не противоречи на най-доброто от Samsung или LG, но за устройството, което се продава на една четвърт от цената на тези устройства, ще трябва да направите някои жертви.

Яркостта като излезете на слънче или дори частично слънчев ден, ще имате проблеми. В допълнение към ниската яркост на дисплея, дисплеят има тенденция да премине към червената температура, която е доста уникална, но напълно нежелана. За щастие, ако се интересувате от промяна на цвета, дисплеят не се премества твърде много, когато се гледа под ъгъл.

Ниската разделителна способност на дисплея ще поддържа разумния живот на батерията и ако просто гледате видеоклипове и снимки на YouTube в социални медии, оцветяването не би трябвало да ви притеснява прекалено много.

Продукт известен още и като Телефон Vivo XL2 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на BLU Vivo XL2, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Vivo XL2 

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София

 


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.