Сервиз на BLU Studio One - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU Studio One

Сервиз на BLU Studio One

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Studio One
 • Смяна на софтуер на Blu Studio One
 • Смяна на букса на Blu Studio One
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Blu Studio One 
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Studio One 
 • Смяна на преден и заден панел на Studio One
 • Ремонт на слушалки на Studio One
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Blu Studio One 
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Studio One 
 • Смяна на вибрация на Blu Studio One 
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Studio One 
 • Ремонт на аудио жак на Blu Studio One 
 • Смяна на лентов кабел на Blu Studio One
 • и други услуги

Разкодиране на Blu Studio One – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Studio One – ЦЕНА 15лв.

Blu Studio One 

Производител: Blu
Модел: Studio One

Описание на Blu Studio One

BLU Studio One S0110EE е един от най-зашеметяващите смартфони на BLU, създавани някога. Изчистеният и красив дизайн с извит сензорен дисплей изглежда невероятно и улавя всяко око. Под красивата си външност се крие мощен хардуер, така че няма нищо, което да може да бъде поставено по начин, по който не може да се справи.Висококачествените двойни камери ви позволяват да заснемате снимки с най-високо качество, независимо дали е автопортрет или живописна картина. Свръхбързият 4G LTE свързаност ви позволява да се свързвате с мрежи за бързи данни по целия свят.

Сервиз на Blu Studio One

Извънредно проектиране

BLU Studio One е добре очертан телефон, който се отличава с двойното си покритие върху алуминиевия корпус. Съчетавайки подобна на огледало полирана повърхност и пясък с матиран ръб, това стилно устройство извежда истинския елемент на дизайна. BLU Studio One се предлага в четири цвята, които със сигурност ще се поберат в стила ви на живот, включително Midnight night Black, Slate Grey, Solid Gold и Pure White.

BLU планира да конструира забележително устройство, което съчетава различни елементи, включително метал и стъкло. За да се слеят двата материала заедно, комбинация от нано-формоване, лазерно заваряване и CNC техники върху метал от цинкова сплав създават надеждна и естетична здрава инфраструктура. Задният капак е изработен от стъкло, което придава на устройството гладък и завършен вид.

Ремонт на Blu Studio One

 Тънка, но мощна машина

Работата в екип прави мечтаната работа. BLU и MediaTek се съюзиха и ви представиха Studio One, базирано на платформата 6735, която предлага 1.3GHz Quad Core обработваща скорост и 2GB RAM.

  5.0 HD с дисплей с криви докосвания

Studio One използва най-модерната технология с дисплей с висока разделителна способност (720 x 1280) и извит панел за докосване, който придава предната част на смартфона привлекателен вид. Добавете към това, BLU Infinite View (IPS технология), окончателният дисплей ще издуха ума ви.

Снимката е перфектна

Когато става въпрос за безупречно изживяване на камерата, Studio One никога не се срива с главната си 13-мегапикселова камера и 5-мегапикселова камера, която има широк ъгъл от 84 градуса за най-епичните емоции.

Нужда от скорост

Благодарение на ултра-бързата си 4G LTE възможност, можете да поддържате връзка със скорости до 10 пъти по-бърза от 3G. Независимо къде се намирате в страната, няма да намерите кътче или кът, да нямате достъп до интернет.

Сервиз на Blu Studio One в гр. Варна

Двойната СИМ ви дава няколко предимства, които не можете да оставите да минете. Имайки два SIM слота в мобилното си устройство, няма какво да ви притеснява:

     Смяна на SIM картата от един телефон на друг
     Носенето на два телефона в джоба ви
     Не забравяйте зареждането на две устройства

Можете да се възползвате от различни планове за глас / данни за по-добри тарифи, по-добро покритие и отделни сметки. Можете да разграничите лични от бизнес телефонни разговори. За международния пътник телефона DUAL SIM може да избегне такси за роуминг, като има вътрешна SIM карта и международна SIM карта.

Продукт известен още и като Телефон Studio One 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на BLU Studio One, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Studio One 

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.