Сервиз на BLU Studio Mega - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU Studio Mega

Сервиз на BLU Studio Mega

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Studio Mega
 • Смяна на софтуер на Blu Studio Mega
 • Смяна на букса на Blu Studio Mega
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Blu Studio Mega 
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Studio Mega 
 • Смяна на преден и заден панел на Studio Mega
 • Ремонт на слушалки на Studio Mega
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Blu Studio Mega 
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Studio Mega 
 • Смяна на вибрация на Blu Studio Mega 
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Studio Mega 
 • Ремонт на аудио жак на Blu Studio Mega 
 • Смяна на лентов кабел на Blu Studio Mega 
 • и други услуги

 

Разкодиране на Blu Studio Mega – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Studio Mega – ЦЕНА 15лв.

Blu Studio Mega 

Производител: Blu
Модел: Studio Mega

Описание на Blu Studio Mega

Най-евтиният шест-инчов смартфон е направен от BLU, регистриран не в Shengzheng или Гуанджоу, а в Маями, Флорида.  BLU Studio Mega в характеристиките му може да изглежда съвсем обикновен смартфон за 2015-2016 година: Mediatek MT6580 платформа без подкрепата на 64-битовите компютри, 1GB оперативна памет и 8GB вградена енергонезависима памет, липсата на LTE-модул, основната камера на осем мегапиксела. Дисплей с диагонал 6 инча (с HD-резолюция).

Дизайн, ергономичност и софтуер

Няма изненади по отношение на дизайна, който BLU представя, няма и специални творчески идеи тук – и това, може би е към по-добро. Той е със заоблени ъгли, стъклена предна част и метал отстрани и отзад.

Сервиз на Blu Studio Mega


Металът, между другото, е реален – днес алуминия понякога се използва дори и в бюджетни модели. Тук е изработена централната част на подвижния заден капак – отгоре и отдолу са оставени от пластмаса, така че няма проблем със сигнала.
Под капака има демонтируема батерия и три отделни слота за SIM карти и карта с памет. Бюджетният клас има своите предимства – отдавна са избягвали сменяемите батерии и рядко се радват на отделни слотове.

Предният панел е изцяло покрит със стъкло. За съжаление, олеофобично или отсъства или е неефективно.

Ремонт на Blu Studio Meg

Размери на BLU Studio Mega – 166.2 × 83.9 × 9.5 mm, тегло – 196 грама. Той е много голям и тежък апарат – големият екран има нежелани ефекти и разбира се, не би трябвало да чакаме безпроблемността тук. Смартфонът не се побира във всеки джоб и не е възможно да се използва с една ръка.

Схемата за управление е напълно позната на всеки, който използва смартфони с Android. Механичните клавиши (включване и изключване) са в десния край, три стандартни навигационни елемента се преместват на екрана. Те, разбира се, леко прикриват полезния обхват на 6-инчовия дисплей, но в този случай изобщо не се притесняват. Заслужава внимание: конекторът за захранване (microUSB), който изведнъж се появява, до мини жака за слушалки.

Сервиз на Blu Studio Mega в гр. Варна


Един от най-приятните моменти на BLU Studio Mega е софтуерната платформа. Това е Android текущата версия (7.0 Нуга) без никаква твърда черупка и с минимум предварително инсталиран софтуер – заедно със стандарта “за Google” заложена тук само няколко приложения  и услугата BLU Help.  Предаване на цветовете е естествена инверсия при диагонални склонове, характерни за ниска цена IPS-матрица, която е на разположение, но не е досадно, максималната яркост е висока. Опцията за докоснето, поддържа до пет докосвания.

Основната камера тук е 8 мегапиксела с автофокус и апертура f / 2.4. Изпълнява се единична светкавица със средна мощност. Компанията напълно преработи приложението на камерата. 
Качеството на изображенията при дневна светлина може да се нарече нормално. Цветното предаване, за щастие, не е най-лошото, въпреки че при излагането му има проблеми. През нощта е по-добре да не използвате камерата изобщо, защото е малко вероятно да видите нещо в снимките. Автофокусът не различава скоростта и точността при никакви условия.

Продукт известен още и като Телефон Studio Mega 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Blu Studio Mega, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Studio Mega

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.