Сервиз на BLU Pure XR - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU Pure XR

Сервиз на Смартфон BLU Pure XR

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Pure XR 
 • Смяна на софтуер на Blu Pure XR
 • Смяна на букса на Blu Pure XR
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Blu Pure XR  
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Pure XR 
 • Смяна на преден и заден панел на Pure XR
 • Ремонт на слушалки на Pure XR
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Blu Pure XR 
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Pure XR 
 • Смяна на вибрация на Blu Pure XR 
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Pure XR
 • Ремонт на аудио жак на Blu Pure XR
 • Смяна на лентов кабел на Blu Pure XR 
 • и други услуги

Разкодиране на Blu Pure XR – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Pure XR – ЦЕНА 15лв.

Blu Pure XR 

Производител: Blu
Модел: Pure XR

Описание на Blu Pure XR

Един от най-силните конкуренти в средното пространство е Blu. Този изтънчен малък OEM от Маями е пълен със забавление и приличен вид. Най-новият сред които е Blu Pure XR.

Темата на хардуера на Blu Pure XR е “Чувствителност”, а не в “дългите разходки по плажа”. Ще стигнем до този аспект в един миг, но първо разбира се към сочните неща. Какво има под капака? Зпочваме с 64-битов процесор Octte-core от 64-битов процесор MediaTek 6755, 4 GB оперативна памет и 64GB диск на борда (разширяем чрез MicroSD). Всичко това се съхранява в изцяло алуминиев корпус, който е с дебелина едва 7 мм, покрит с 5,5-инчов Full HD, Super AMOLED изкривен дисплей с разделителна способност 1080 x 1920. Закръгляване на вътрешността, батерията от 3000 mAh и USB Порт от тип C.

От външната страна на Blu е включен сензор за пръстови отпечатъци, който е доста бърз и действа като ”Home” бутон. Подобно на ZTE ZMAX Pro можете да персонализирате бутоните Back и Multitasking.

Сервиз на Blu Pure XR

 

Екранът на Blu Pure XR е добър, но не е страхотен. На екран с този размер, 1080 x 1920 просто не го отрязва. Tози дисплей е чувствителен на натиск и 3D докосване е активиран. Концепцията, представена първо от Huawei и популяризирана от Apple, е забавно допълнение към телефона и напомня за концепцията на Apple-Meets-Samsung. 3D докосването донася две основни неща. Подобно на внедряването на Apple, едно твърдо натискане на една поддържана икона ще предложи някои опции за бързо пускане за конкретното приложение. Това може да бъде всичко – от стартиране на нова бележка до търсене на тип файл и т.н. Също така, натискането на екрана близо до ръба на телефона може да отвори “Edge Bar”, който е списък с команди за бърз достъп до шест приложения, подобно на серията телефони Galaxy Edge. Това работи на всеки екран и може да бъде доста удобно.

Разбира се, точно както предишните реализации, откриваемостта все още е проблем тук. Само определени поддържани икони ще имат команди с 3D докосване. Триизмерното натискане на неподдържано приложение не прави нищо. Може би Blu, Huawei и Apple могат да се съберат и да сравняват бележки по този въпрос. Това е страхотна концепция, за да бъдете сигурни, но в момента е много недостатъчно използвана.

Ремонт на Blu Pure XR

Също така в отдела за чувствителност са разположени бутоните за сила на звука и за захранване. Тук говорим за спусък.

Blu Pure XR има невероятно силен високоговорител, който е добър, но самият говорител няма бас и е троен, което е лошо. Високоговорителят с долно натоварване получава доста малко сила идват от смартфон, но качеството на звука е доста лошо. За щастие, Blu също доставя чифт слушалки в кутията. Включването на тези в жака за слушалки ви дава по-добър тон – много бас, но все пак запазвате добър тон от висок клас. Ако искате този телефон да звучи, направете си услуга и го направете през слушалките.

Сервиз на Blu Pure XR в гр. Варна

Кожата на Blu е изградена на Android 6.0, но няма да видите много неща, които да ви напомнят за тази операционна система. Сянката за уведомяване е само за известия. Прекарване на пръст нагоре от долната част на екрана разкрива контролния център, където се намират превключвателите ви за WiFi, Bluetooth, фенерче и други подобни. В контролния център също се намира бутонът за настройки.

Дълго натискане на празно място в началния екран ще ви позволи да конфигурирате началните си екрани и да включите удобен “инструмент” за подреждане на иконите на началния екран. Докосването на икона я отвежда в зона за съхранение, в която се съхранява приложението, докато се придвижвате до началния екран, където искате да го поставите. Второто натискане на иконата я поставя на празно място в началния екран или в папката, която е отворена.

Придвижвайки се към камерата, ние се намираме на позната територия. На открито, при голямо осветление, камерата е добре – всъщност е по-добре от добре. Камерата осигурява точно възпроизвеждане на цветовете и фини детайли, дори когато снимките се мащабират и изрязват. След като напуснете великото открито или отидете навсякъде, където светлината не е толкова добра, има забележим – спад в производителността. Имазабележима загуба на фокус.

В настройките, ще откриете режимите, които сме свикнали да виждаме, но те почти са скрити в бутона за режими в горния десен ъгъл на приложението за камерата. Няма улавяне с бавно движение, което бихме могли да открием. Като цяло приложението на камерата не е много интуитивно почти до точката на трудност да се използва извън нормалната точка и да се снима. Подобно на останалата част от софтуера на Blu, след като свикнете с него, сигурни сме, че е добре, но докато го направите, това е малко трудно.

Продукт известен още и като Телефон Pure XR

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на BLU Pure XR, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Pure XR

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.