Сервиз на BLU Life Play - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU Life Play

Сервиз на Смартфон BLU Life Play

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Life Play
 • Смяна на софтуер на Blu Life Play
 • Смяна на букса на Blu Life Play
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Blu Life Play
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Life Play
 • Смяна на преден и заден панел на Life Play
 • Ремонт на слушалки на Life Play
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Blu Life Play
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Life Play
 • Смяна на вибрация на Blu Life Play
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Life Play
 • Ремонт на аудио жак на Blu Life Play
 • Смяна на лентов кабел на Blu Life Play
 • и други услуги

Разкодиране на Blu Life Play – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Life Play – ЦЕНА 15лв.

Blu Life Play 

 

Производител: Blu
Модел: Life Play

Описание на Blu Life Play

Дизайн


Blu Life Play е доста елегантен за смартфон. При 4.4 грама е доста по-лек в сравнение с други телефони като 5.29-унция Verykool S470 или 4.59-унция Nexus 5 и се предлага на ниво от 5.39 до 2.69 на 0.31 инча (HWD). Телефонът е с пластмасово тяло и стъкло отпред и се предлага в черно, синьо, розово, бяло или жълто. Той е плосък със заоблени ъгли и малък корпус, обграждащ задната камера в горния ляв ъгъл, до LED светкавицата. Отпред телефонът има и бутон за захранване и бутони за сила на звука от дясната страна. Съединителят за слушалки и микро USB порт са отгоре. Под екрана има три отделни капацитивни бутона. Life Play, подобно на S470 използва стария дизайн на бутона за меню вместо бутон “Последни приложения”, който повечето телефони с Android сега имат.

Сервиз на Blu Life Play

Отпуснете пластмасовата обратно, за да видите microSD слота, 1800mAh сменяемата батерия и микро SIM и мини SIM слотовете, тъй като телефонът поддържа и двата размера на SIM карти. В кутията има слушалка, защита за екран-фолио и калъф от силикон, който съответства на цвета на телефона.

Екранът измерва 4,7 инча и има разделителна способност от 1280 пиксела до 720 пиксела (около 313 пиксела на инч). Яркия IPS LCD има страхотен ъгъл на гледане за филми и игри, а текстът изглежда остър, като най-добрите телефони с по-ниска резолюция, като Alcatel One Touch Idol, но все още са с по-ниска производителност спрямо Nexus 5.

Свързаност
Blu Life Play няма LTE, като се има предвид, че красивият екран ще бъде идеален за гледане на онлайн видеоклипове с висока разделителна способност. Има HSPA + 42 в обхвата 850/1900.

Ремонт на Blu Life Play

Двойният слот за SIM ви позволява да държите “личен” и “работен” номер на същия телефон. Можете да зададете в страницата за настройки на ДВС SIM кои SIM обработват действия като телефонни обаждания или връзки за данни.

Life Play също има поддръжка за Bluetooth 4.0 и 802.11 b / g / n Wi-Fi, но само за по-бавната 2.4GHz честота.

Качеството на обажданията не е изключителна, но е задоволителна. Слушалката е достатъчно силна и не изпуска или да звучи роботизирано.

OS
Life Play се изпълнява Quad-core ART Cortex-A7 процесор с MediaTek 1.2GHz с 1GB RAM и се захранва от сравнително запасната версия на Android 4.2.1, освен за няколко приложения, добавени от производителя на чипсета MediaTek. Нечетните преводи и граматичните грешки в потребителския интерфейс ни караха да се чудим дали не е била коригирана от роден английски говорител. Допълнителните приложения включват мениджър на приложения, изследовател на файлове, FM радио и рекордер и фенерче, като никой от тях не може да се свали. Телефонът се справя добре по време на случайна употреба и сърфиране в мрежата. В Chrome  няма 
забиване или закъснение, а превключването на приложенията определено е бързо. Има само 1.74GB вътрешно хранилище, но телефонът поддържа и microSD карта до 64GB.

Сервиз на Blu Life Play в гр. Варна

 

Чипсета MediaTek не може да се справи с най-новите игри от висок клас. Тестването с GFXBench даде 14 кадъра в секунда, неподходящо за хардкор мобилни геймъри.

Що се отнася до медиите, Life Play възпроизвежда всичко освен WMA и WMV файлове до HD резолюция. Слушалките работят добре.

Камера, Заключения


Задната камера с 8 мегапиксела не е много добра. Снимките са достатъчно остри, но наситеността на цветовете е лоша. Тъмните сиви стават черни, правейки контраста проблем. 2-мегапикселовата камера е доста добра за такъв евтин телефон. Често се преекспонират снимки, но има добра работа в улавянето на повече подробности и контраст, отколкото конкуренцията. Възпроизвежда 1080p видео, но качеството не е достатъчно адекватно, за да се препоръча снимането на филм.

Продукт известен още и като Телефон Life Play

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на BLU Life Play, за частни и корпоративни клиенти.

 

Сервиз Syfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Life Play

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.