Сервиз на BLU Life One X3 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU Life One X3

Сервиз на Смартфон BLU Life One X3

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Life One X3
 • Смяна на софтуер на Blu Life One X3
 • Смяна на букса на Blu Life One X3
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Blu Life One X3
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Life One X3
 • Смяна на преден и заден панел на Life One X3
 • Ремонт на слушалки на Life One X3
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Blu Life One X3
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Life One X3 
 • Смяна на вибрация на Blu Life One X3 
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Life One X3
 • Ремонт на аудио жак на Blu Life One X3
 • Смяна на лентов кабел на Blu Life One X3
 • и други услуги

Разкодиране на Blu Life One X3 – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Life One X3 – ЦЕНА 15лв.

Blu Life One X3

Производител: Blu
Модел: Life One X3

Описание на Blu Life One X3

BLU Life One X3 има 5,5-инчов Full HD дисплей с разделителна способност 1920 × 1080, което ни дава плътност на пикселите от 400ppi. Корпуса също е извит, което ще обясним малко по-късно. Захранването на Life One X3 е MediaTek MT6753, който е 1.3-гигахерцов процесорен процесор с вграден Mali-T720 GPU. Тук има 3GB RAM, с 32GB памет и слот за micro SD карти за разширяване на хранилището, ако имате нужда от повече място.

За снимане има 13-мегапикселова камера на гърба. Има светкавица към нея, така че ще получите хубави емоции дори и при слабо осветени места като барове и подобн места. Той може да записва и видео с до 1080p и 30 кадъра в секунда. Другите възможности за свързване включва Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.0, както и микро USB порт за зареждане на устройството. Има и датчик за отпечатъци отпред за удостоверяване. И накрая, BLU Life One X3 се захранва от доста голяма батерия от 5000 mAh вътре.

Сервиз на Blu Life One X3

One X3 има метална обратна страна, която не само изглежда добре, но и се чувства добре в ръката. Life One X3 също има леко извит гръб, което наистина помага да се чувства добре в ръката. Предлага се в черно, което изглежда доста добре. Дисплеят на Life One X3 е извит, което всъщност е вярно, но е само извит при ръбовете, за да се стопи в металната част на Life One X3. Така че това е технически изкривено, но няма да промени начина, по който използвате телефона като устройство като Galaxy S8 или Galaxy Note 8. Ъглите на действителния дисплей също не са изкривени и все още е с формат 16: 9.

Отстрани на устройството ще намерите бутона за захранване и регулатора на силата на звука от дясната страна, със слота за SIM карта вляво. Слотът за СИМ карта е всъщност доста интересен, това е слот за двойна SIM карта със слот за micro SD карта, така че има три слота, което наистина е хубаво. В долната част на устройството ще намерите микро USB порта, както и високоговорител и микрофон. Върхът е там, където ще намерите 3,5 мм жак за слушалки, за щастие, BLU решава да запази този път, докато много други се махат жака за слушалки

Ремонт на Blu Life One X3

Дисплеят на BLU Life One X3 е Full HD дисплей. И докато повечето други смартфони използват панел QHD в тези дни, 1080p все още е доста добър, в крайна сметка има плътност на пикселите от 400ppi, която все още е доста висока. И с 1080p дисплей означава, че BLU може да зарежда по-малко за този телефон, като същевременно осигурява още по-добър живот на батерията, отколкото с панел QHD. Така че това е добро решение, общо взето.

Този панел не е най-добрият, но и не е и най-лошият, което сме виждали. Това става много, много ярко. Това е нещо, което не виждате много в смартфоните в този ценови диапазон. Също така е доста жизнен. Разбира се, мнозина предпочитат да го видят малко по-наситен, отколкото е, благодарение на OLED панелите, които са толкова наситени напоследък. Но няма какво да се оплаквате тук. Сега изглежда, че е малко хладен. Но не се притеснявайте, че сте в състояние да промените цвета на дисплея, благодарение на подкрепата на MiraVision в настройките. Направихме повечето от този преглед в режим “Жив”, който изглежда малко по-добър от “Стандарт”, с който се доставя по подразбиране.

Сервиз на Blu Life One X3 в гр. Варна

Изпълнението не е толкова голямо. Той е със спортен 1,3-гигабайтов процесор от MediaTek с 3GB RAM.

Life One X3 има батерия от 5000 mAh и здравият разум ще ви накара да вярвате, че има доста впечатляващ живот на батерията. И ще сте прав. Но изглежда, че софтуерът не е напълно оптимизиран, за да се възползва от тази голяма батерия. Особено когато става дума за време в режим на готовност. Life One X3 успя да загуби 6-8% от батерията си за една нощ (около 8 часа), което е доста батерия, като се има предвид, че други телефони като Pixel 2 XL и дори Moto G5S Plus са по-близо до около 1-2% за същия период. Но когато използвате телефона, това трае доста дълго време.  С 5000mAh батерия, захранващ този телефон, това означава, че ще е необходимо по-дълго време за зареждане. 2.4A захранващ адаптер, можете да заредите напълно този телефон за по-малко от 3 часа. 

Продукт известен още и като Телефон Life One X3

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на BLU Life One X3, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Life One X3

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.