Сервиз на BLU LIFE MAX - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU LIFE MAX

Сервиз на Смартфон BLU Life Max

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Life Max
 • Смяна на софтуер на Blu Life Max
 • Смяна на букса на Blu Life Max
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Blu Life Max
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Life Max
 • Смяна на преден и заден панел на Life Max
 • Ремонт на слушалки на Life Max
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Blu Life Max
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Life Max
 • Смяна на вибрация на Blu Life Max
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Life Max
 • Ремонт на аудио жак на Blu Life Max
 • Смяна на лентов кабел на Blu Life Max
 • и други услуги

Разкодиране на Blu Life Max – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Life Max – ЦЕНА 15лв.

Blu Life Max

Производител: Blu
Модел: Life Max

Описание на Blu Life Max

Основната характеристика на смартфона Life Max от американската компания BLU Products е успешно изиграна в името му. Става дума за продължителността на работата без презареждане, която според официалните данни на производителя е три дни при средно натоварване.
Уверете се, че претендираната автономия е с капацитет на батерията от 3700 mAh, който се храни далеч от най-мощните компоненти на това устройство. Сред тях: MediaTek MT6737 четири процесорa с тактова честота 1,3 GHz, показвайки 1280 пиксела х 720 5,5-инчов IPS дисплей, 2 GB памет и 16 GB вградена флаш памет, която може да се разширява, ако се желае, за сметка на microSD картата.
Въпреки цената, по-малка от 120 щ.д., новостта е снабдена със скенер за пръстови отпечатъци, разположен на задния панел директно под 8-мегапикселния модул на основната камера с LED светкавица. Има и предна камера – разделителната способност е 5 Mp и има LED осветяване.

В допълнение, BLU Life Max съдържа два слота за SIM карти, поддържа 4G LTE мрежи и работи под операционната система Android 6.0 Marshmallow. Корпусът на смартфона е направен от пластмаса, която на задния панел имитира кожата с бод в краищата.

Сервиз на Blu Life Max

Продуктът не се отличава с висока производителност и  да се очаква от него много би било глупаво. Има процесорна компания MediaTek с четири ядра и тактова честота от 1,3 гигахерца. Това е съвсем адекватно решение за днешна дата, има възможност да се играят игри, работа с приложения и клиенти на социални мрежи, да не говорим за стандартните задачи на телефона. Подкрепа на производителността на устройството ще бъде RAM от 2 гигабайта – отлична сума. Ако 1 гигабайт все още може да бъде малък, тогава 2 гигабайта обикновено са достатъчни, за да има някакви задачи, а дори и надплащане за 3 или 4 гигабайта не е необходимо, което повечето от тях изобщо не се нуждаят. Вградена памет за смартфона – 16 гигабайта, това е достатъчно на пръв поглед, но ако искате да съхранявате много съдържание – помислете за разширяване.

Ремонт на Blu Life Max

Външно, смартфонът изглежда доста интересено – краищата му са заоблени, няма ярки надписи, които ни натрапват толкова много напоследък. На предния панел е дисплея, който е без ефекта на 2.5D, камера и високоговорител, логото на BLU е съвсем чист. Задната част е направена да имитира”кожа”, но всъщност е само пластмаса с текстура и много интересен кант по ръба – нещо като нишка. На задния панел има камера, сензор за пръстови отпечатъци, светкавица и друго фирмено лого.  няма информация за цветовете на случая, но определено ще бъде в синьо.
Сервиз на Blu Life Max в гр. ВарнаВъпреки сравнително ниската си цена, качество на продукта е задоволитено. Дисплей с диагонал от 5.5 инча с резолюция от 1280 х 720 пиксела, матрицата е базиран на IPS технология и напълно отговаря на изискванията на купувачите. Разбира се, това не е FullHD или 4K, но можете да се справите с това, особено с притурка от бюджетната категория. Можете да направите снимка на документите си или снимки в движени без проблем. Освен това има два слота за SIM карти, скенер за отпечатъци, Android 6.0.

Продукт известен още и като Телефон Life Max

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Blu Life Max, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Life Max

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.