Сервиз на BLU Grand X - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU Grand X

 

Сервиз на Смартфон BLU Grand X 

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Grand X
 • Смяна на софтуер на Blu Grand X
 • Смяна на букса на Blu Grand X
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Blu Grand X
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Grand X
 • Смяна на преден и заден панел на Grand X
 • Ремонт на слушалки на Grand X
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Blu Grand X
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Grand X
 • Смяна на вибрация на Blu Grand X
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Grand X
 • Ремонт на аудио жак на Blu Grand X
 • Смяна на лентов кабел на Blu Grand X
 • и други услуги

Разкодиране на Blu Grand X – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Grand X – ЦЕНА 15лв.

Blu Grand X

Производител: Blu
Модел: Grand X

Описание на Blu Grand X

Този смартфон захранва две 5-мегапикселови камери, една отпред и една отзад. Въпреки подобните резолюции – стоят на различни нива в сравнение с тези на колегите на BLU Grand X. Сравнително казано, основната камера е една от най-впечатляващите в своята подкатегория, където изобилстват 8-мегапикселови сензори. От друга страна, предната камера е в най-горния край на спектъра на това, което текущите телефони от нисък клас предлагат – много за удоволствието на феновете на бюджетни телефони. LED светкавицата  има и при двете.

Сервиз на Blu Grand X

Изработен от извито стъкло, екранът му е с разделителна способност 1280 x 720. Това не е лошо за устройство от ниско ниво, особено след като това създава относително по-ясна 294DPI картина, като се комбинира с пет инчовия диагонал. Неговата 2200mAh батерия е малка в сравнение с това, което много от конкуренцията предлага. Това може да бъде просто намаляване на разходите от BLU, или стъпка, предприета за запазване на нейната елегантност. В края на краищата, естетическата стойност, донесена от алуминиевото му покритие за въздухоплавателни средства, може да бъде трудно да се компрометира.

Ремонт на Blu Grand X

Що се отнася до хардуерните предимства и недостатъци, неговата скорост е от 1.3GHz и е привлекателна – като се има предвид, че това е средната категория за всички телефони ( BLU Grand X определено не е някъде близо до средната по отношение на пазарния диапазон ).

Останалите спецификации, като 8 GB локално хранилище, 1 GB RAM и дебелина 8,7 mm, са доста стандартни за телефона.

Това определено е опростен телефон с най-вече стандартни спецификации, но с няколко бонуса – като приятната екстериорност и сравнително добра скорост на чипсета.

Сервиз на Blu Grand X в гр. Варна

Представяне на най-новото допълнение към серията Grand Series от BLU, BLU Grand X LTE. С прекрасен метален дизайн и красиво изработен груб и дисплей, Grand X LTE със сигурност ще си обърне главите към него. Процесът на сглобяване с CNC гарантира, структурата е по-добра, постигайки чувство за превъзходство. С дисплей от 5,0-инча и с висока разделителна способност, Grand X LTE осигурява не само остри ярки цветове, но и превръща всяка картина в жива. Насладете се на всички любими филми, видеоклипове в YouTube или играйте любимата си видеоигра и имайте визуален опит като никой друг. Голяма производителност, Grand X LTE разполага с чипсета MediaTek MT6737, свързан с Quad-Core процесора от 1.3GHz, за да ви даде безпроблемно потребителско изживяване. С 8GB вътрешна памет цялото аудио и видео съдържание. Не забравяйте, че Grand X LTE е разширяем до 64GB. Опитайте оптично представяне с 8MP фотоапарат на Grand X LTE, като гарантирате, че всички важни моменти, които не могат да бъдат пропуснати, ще бъдат заснети с изключително качество. И с предна светкавица, вземете тези страхотни Selfies на 5MP предната камера на Grand X LTE, което ви кара да публикувате всички тези блестящи снимки!

Продукт известен още и като Телефон Grand X

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Blu Grand X, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Grand X

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.