Сервиз на BLU Grand M - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU Grand M

Сервиз на BLU Grand M 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Grand M
 • Смяна на софтуер на Blu Grand M
 • Смяна на букса на Blu Grand M
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Blu Grand M
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Grand M
 • Смяна на преден и заден панел на Grand M
 • Ремонт на слушалки на Grand M
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Blu Grand M
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Grand M
 • Смяна на вибрация на Blu Grand M
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Grand M
 • Ремонт на аудио жак на Blu Grand M
 • Смяна на лентов кабел на Blu Grand M
 • и други услуги

Разкодиране на Blu Grand M – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Grand M – ЦЕНА 15лв.

Blu Grand M

Производител: Blu
Модел: Grand M

Описание на Blu Grand M

Това устройство разполага с два слота за СИМ карти, което прави възможно да имат два телефонни номера на същия телефон. Grand M се захранва от 1.3 GHz четирибандов процесор и идва с 512MB RAM. 8 GB вътрешно хранилище се допълва от слот за microSD, който приема карти до 64 GB.

5.0-инчовият дисплей на Grand M разполага с резолюция 854 x 480. Можете да снимате снимки и да записвате 1080p HD видео с до 30 кадъра в секунда с 5MP задна камерата с LED светкавица. Устройството ви позволява да правите самопортрети и видеоразговори с приятели и семейството и разполага със собствена LED светкавица използвайки я при условия на слаба осветеност.

Снабден с Android 6.0 Marshmallow, този 3.5G-съвместим смартфон ви позволява да се свързвате с високоскоростни мобилни мрежи за данни, за да прехвърляте данни бързо и ефективно. Когато мрежите за данни са извън обсега, можете да се свържете с 802.11 b / g / n съвместими Wi-Fi мрежи, за да останете свързани почти навсякъде. В допълнение към Wi-Fi връзката, можете да свържете Bluetooth-съвместими устройства чрез Bluetooth 4.0 на Grand M.

Grand M разполага с алуминиево тяло и издържа до доста в режим на готовност при едно зареждане на своята 2200mAh батерия. Корпуса е изработен от електролизиран алуминий, а предната част на устройството е покрито със стъкло. 

Сервиз на Blu Grand M


Този телефон е проектиран да работи на избрани GSM мрежи и е снабден с 3.5G HSPA +. HSPA + е протокол за клетъчни мрежови данни, способен да прехвърля данни много по-бързо от стандартните 3G; в някои случаи HSPA + се доближава до 4G LTE скоростта, но е по-широко достъпен от LTE, защото използва 3G мрежи. С HSPA + връзка, този телефон няма да има проблем със стрийминг на видео, изтегляне на приложения, качване на снимки или нещо друго, което изисква високоскоростна връзка за данни. Телефонът също така е обратно съвместим с 2G мрежи за данни, когато не можете да получите сигнал HSPA +. В допълнение към клетъчната безжична връзка, този телефон също има Bluetooth и Wi-Fi свързаност.

Ремонт на Blu Grand M

Dual SIM Dual Standby (DSDS) ви позволява да намалите мобилните си разходи, когато пътувате, докато сте свързани. След като SIM картата ви бъде инсталирана, ще можете да получавате телефонни обаждания и текстови съобщения, без да е необходимо ръчно да изберете коя от тях е активна. Когато искате да осъществите повикване или да изпратите SMS съобщение, можете да изберете правилната SIM карта. Когато една SIM карта се използва за телефонен разговор, другата няма да бъде активна, докато не затворите. 
Сервиз на Blu Grand M в гр. Варна
Операционната система Android се интегрира силно с услугите на Google. С помощта на Google Now, базирана на карти, Android бързо обработва информация за вас винаги когато имате нужда от него, задвижвана от същия Engine за знания, който управлява търсенето в мрежата на Google. Това е персонализирана и персонализируема операционна система, която ви позволява да добавяте любимите си приложения или приспособления към началния екран. Можете дори да изтеглите нови теми чрез Google Play Магазин, който предлага достъп до повече от един милион приложения, игри, книги, музика, филми и др. Android 6.0 Marshmallow възстановява разрешенията, което ви позволява да имате по-добър контрол над достъпа до вашите приложения. Той също така отбелязва дебюта на Now on Tap, актуална актуализация на Google Now, която проверява текущия ви екран за ключови думи и след това ги търси автоматично. 

Продукт известен още и като Телефон Grand M

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на BLU Grand M, за частни и корпоративни клиенти.

 

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Grand M

 

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.