Сервиз на BLU Dash L3 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на BLU Dash L3

Сервиз на BLU Dash L3

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Blu Dash L3
 • Смяна на софтуер на Blu Dash L3
 • Смяна на букса на Blu L3
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Dash L3
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Blu Dash L3
 • Смяна на преден и заден панел на Blu Dash L3
 • Ремонт на слушалки на Blu L3
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Dash L3
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Blu Dash L3
 • Смяна на вибрация на Blu Dash L3
 • Ремонт или смяна на портове на Blu Dash L3
 • Ремонт на аудио жак на Blu Dash L3
 • Смяна на лентов кабел на Blu Dash L3
 • и други услуги

Разкодиране на Blu Dash L3- ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Blu Dash L3 – ЦЕНА 15лв.

Blu Dash L3

Производител: Blu
Модел: Dash L3

Описание на Blu Dash L3

производителност

Двуядреният процесор и 512MB RAM не ви дават много работа, но тя е задоволителна. Приставката за приложения, Gmail и началният екран функционират гладко и чисто. Това е определено плюс. Приложенията обикновено се зареждат за около 1-2 секунди, а задачите за превключване не са толкова бързи, колкото средните и водещите телефони. GPS в Google Карти, работят добре. 

Сервиз на Blu Dash L3

Свързаност

Bluetooth, WI-FI, GPS и място за 2 SIM карти с SD карта (без споделени слотове). Той се предлага в две радио версии, единият има честоти 850/1700/1900 и един има 850/1900/2100. 

Ремонт на Blu Dash L3

Смартфонът BLU Dash L3 (D930L) е пуснат през 2017 г. Той се захранва от чипсет Mediatek MT6572, 512 MB RAM и 4 GB вътрешно хранилище.

BLU Dash L3 работи на Android OS v6.0 (Marshmallow) от кутията. Той идва с Li-Ion 1400 mAh батерия и разполага с 4-инчов TFT дисплей с разделителна способност 480 x 800 px. Тънкослойно-транзисторният (TFT) LCD дисплей е вариант на течнокристален дисплей (LCD).

Сервиз на Blu Dash L3 в гр. Варна

Система

BLU Dash L3 работи от Android OS v6.0 (Marshmallow), но фърмуерът на Dash L3 може да бъде надстроен до по-нова версия на операционната система.

Екран

Размерът на екрана се измерва в инчове, диагонално от ъгъл до ъгъл. 4-инчовият TFT капацитивен сензорен екран с разделителна способност 480 x 800 px е способен за мултитъч.

Памет

Паметта на смартфона (512 MB) не може да бъде разширена, но паметта (4 GB) може да бъде разширена с microSD карта.

Камера

Камерата на BLU Dash L3 няма възможност за автофокус (фиксиран фокус). Автоматичното фокусиране е функция на камерата, която фино настройва фокуса на камерата. Когато се опитате да направите снимка на близък обект с камера с автофокус, ще забележите, че снимката ви не е много остра.

Свързаност

Този смартфон има вграден GPS приемник. GPS е сателитна навигационна система, която позволява да се определи точното географско местоположение на Земята. Този смартфон BLU има FM радиоприемник.

Батерия

Батерията Li-Ion 1400 mAh дава на смартфона добро резервно копие на батерията. Това е батерия с ниска поддръжка. Не е необходимо периодично разреждане и зареждането може да се извърши на случаен принцип.

Характеристика

Сензорите за смартфони измерват физическите количества и ги предават на процесора за приложения. Акселерометърът на телефона е вграден електронен компонент, който измерва накланянето и движението. Dash L3 има Dual SIM възможности, което означава, че можете да вмъкнете две различни SIM карти и да ги използвате и от един телефон.

Продукт известен още и като Телефон Blu Dash L3, Blu L3, Dash L3

 

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на BLU Dash L3, за частни и корпоративни клиенти.

 

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Blu Dash L3

 

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.