Сервиз на Apple iPhone XR - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Apple iPhone XR

 

 

 

Сервиз на Apple iPhone XR

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Apple iPhone XR
 • смяна на високоговорител на Apple iPhone XR
 • смяна на микрофон на Apple iPhone XR
 • смяна на клавиатура на Apple iPhone XR
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Apple iPhone XR
 • Смяна на Клавиатурна платка на Apple iPhone XR
 • Смяна на Звънец на Apple iPhone XR
 • Смяна на Лентов кабел на Apple iPhone XR
 • Смяна на Камера на Apple iPhone XR
 • Смяна на Капак батерия на Apple iPhone XR
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Apple iPhone XR
 • Отключване на Apple iPhone XR
 • и други услуги

Разкодиране на Apple iPhone XR – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Apple iPhone XR – ЦЕНА 15лв.

Apple iPhone XR

Производител: Apple
Модел: iPhone XR

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Apple iPhone XR

Описание

Iphone XR разполага с иновационният LCD дисплей, изцяло обновеният Liquid Retina екран, по-скоростен Face ID, много мощен чип. Камерата е с революционна технология. Като цяло Iphone XR е един уникален телефон.

Цена

Спецификите и визията на устройството абсолютно оправдават високата цена на смартфона.

Дизайн

Екранът е 6,1-инчов и е изработен от най-устойчивото предно стъкло, което е използвано до момента в смартфон. Рамката е алуминиева и е от висок клас. Наличен е стандартът за защита IP67, което помага на телефонът да издържа на вода и прах, даже при потапяне във вода за приблизително 30 минути издръжливостта е забележителна. Цветовете, в които се предлага са шест и са впечатляващи.

Сервиз на Apple във Варна

Дисплей

Дисплеят е 6,1-инчов, LCD IPS, с резолюция 1792*828. Плътността на пикселите е 326ppi. Екранът има съотношение на страните 1400:1, широчина на цветовете DCI-P3 и специфика True Tone, която е характерна за Apple. Последната регулира цветовата температура според осветлението на средата. В хардуерно отношение има поддръжка Dolby Vision, HDR-10 и 3D Touch, които не са видими с просто око.

Камера

Основната камера е с 12mp-ов сензор, с бленда f/1.8, с OIS и LED светкавица. Видеоклиповете, които можете да записвате са 4К 60. Предната камера е със 7mp-ов сензор и апертура f/2.2, записваща 1080р60 видеоклипове. Режимите, които можете да използвате при заснемането на кадри са Portrait, bokeh, Depth Control Smart HDR.

Сервиз на iPhone XR

Сигурност

Разполага с модернизиран Face ID. Приложението прави отключването на устройството много надеждно и сигурно, само чрез поглеждането му с един поглед получавате възможността да задействате приложения, профили и др. Лицевото разпознаване работи и много по-скоростно.

Батерия

Батерията е с капацитет 2942mAh. В сравнение със своите предшественици, той разполага с най-издържливата батерия, според личните тестове на компанията Apple. Издръжливостта се равнява на 25 часа време за разговори и на 65 часа възпроизвеждане на музика.

Ремонт на iPhone XR

Производителност

Процесорът е шестядрен, разполага с 3GB RAM оперативна памет и възможности за вградена – 64GB, 128GB и 256GB. Операционната система е IOS 12.0.1.

Обобщение

Един от най-интересните устройства на Apple, с иновативни качества и модернизирана визия и приложения. Със сигурност това е правилния избор за телефон.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPhone XR, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Apple iPhone XR

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.