Сервиз на Apple iPhone X

Samsung Galaxy S9+

 

Сервиз на Apple iPhone X

 

 • Смяна на LCD дисплей на Apple iPhone X
 • Смяна на софтуер на Apple iPhone X
 • Смяна на букса на Apple iPhone X
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Apple iPhone X
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Apple iPhone X
 • Смяна на преден и заден панел на Apple iPhone X
 • Ремонт на слушалки на Apple iPhone X
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Apple iPhone X
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Apple iPhone X
 • Смяна на вибрация на Apple iPhone X
 • Ремонт или смяна на портове на Apple iPhone X
 • Ремонт на аудио жак на Apple iPhone X и др.

Разкодиране на Apple iPhone X – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Apple iPhone X – ЦЕНА 15лв.

   

 

Apple-iPhone-X

Apple iPhone X

 

Производител: Apple
Модел: iPhone X

Apple-iPhone-X 

 

 

 

 

 

Описание

5,8-инчовият дисплей на iPhone X е “джудже” пред 4.7-инчовия екран на iPhone 8, това не означава, че дисплеят на X е “по-голям” от този на iPhone 8 Plus 5.5-инчовия екран. Това е така, защото те са оформени по различен начин: 8 и 8 Plus имат същото съотношение 16: 9 като вашия телевизор, докато X е по-скоро 19: 9 – по-висок и по-широк от 8, 7, 6S и 6.

Apple iPhone X 

При 458 пиксела на инч, разделителната способност на iPhone X е Super Retina и е по-ясна от тази на iPhone 8 Plus и iPhone 8 (съответно 401 и 326 ppi). Новият OLED дисплей – първият в Apple iPhone – има красиви перфектни нива на черно и отличен цвят. Той се чувства по-ярък от двата предишни апарата iPhone и Samsung Galaxy Note 8.
 

iPhone X Дизайн

TrueDepth позволява функцията за подпис на iPhone X: Face ID. Това е като мини Microsoft Kinect, Apple закупи компанията, която разработи този аксесоар за Xbox обратно през 2013 г. – използвайки лицето ви като автентификатор за отключване на телефона и за всякакви транзакции или пароли. Тя напълно замества Touch ID – четец на пръстови отпечатъци на Apple. Влизането в iPhone X с лицето ви се чувства странно отначало. 


APPLE IPHONE X

Не може да се каже, че момчетата от Купертино ни представиха някакъв неизвестен дизайн на мобилното устройство. Ако погледнете iPhone X, LG V30 и Samsung Galaxy Note 8 от разстояние два метра, тогава дори не можете да ги разпознаете. Но трябва да си спомним едно много важно нещо: Apple не променя основно дизайна на своите смартфони след пускането на iPhone 4. Следователно, ако погледнете дизайна на iPhone X от самата компания – това е пробив. Ако погледнете външния вид на телефона през призмата на модерния смартфон – това е устройството, което съответства на духа на времето и най-новите тенденции. Какво представлява рамката на iPhone без рамки? Той има само два компонента: стъкло Gorilla Glass 5 отпред и отзад, рамката е изработена от хирургична стомана. 
 

Продукт известен още и като apple iphone X,  APPLE IPHONE X, Apple iPhone X, iPhone X

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPhone X, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  apple iPhone X

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.