Сервиз на Apple iPhone 8 Plus

Samsung Galaxy S9+

Сервиз на Apple iPhone 8 Plus

 • Смяна на LCD дисплей на Apple iPhone 8 Plus
 • Смяна на софтуер на Apple iPhone 8 Plus
 • Смяна на букса на Apple iPhone 8 Plus
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Apple iPhone 8 Plus
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Apple iPhone 8 Plus
 • Смяна на преден и заден панел на Apple iPhone 8 Plus
 • Ремонт на слушалки на Apple iPhone 8 Plus
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Apple iPhone 8 Plus
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Apple iPhone 8 Plus
 • Смяна на вибрация на Apple iPhone 8 Plus
 • Ремонт или смяна на портове на Apple iPhone 8 Plus
 • Ремонт на аудио жак на Apple iPhone 8 Plus и др.

Разкодиране на Apple iPhone 8 Plus- ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Apple iPhone 8 Plus – ЦЕНА 15лв.

 

 

Apple-iPhone-8-Plus

Apple iPhone 8 Plus

Производител: Apple
Модел: iPhone 8 Plus

Apple-iPhone-8-Plus  

 

 

 

 

Описание

iPhone 8 Plus се чувства много по-голям от компактния X, а дизайнът му едва се е променил от предишните модели на iPhone Plus. Но мощното му представяне, все още отличните камери и просторният екран със стандартен формат, който увеличава максимално всички съществуващи приложения за iPhone и включва няколко функции, подобни на iPad, които не се предлагат на X – го правят от “старата школа ” и “ветеран от състава на iPhone на Apple.Apple iPhone 8 Plus 

Този голям, телефон включва всички функции на по-малкия iPhone 8, включително безжичното зареждане, екрана True Tone и същия супер бърз A11 Bionic процесор, който ще намерите и в X. Но, както и миналата година iPhone 7 Plus, получавате по-голям 5.5-инчов екран, водоустойчивост и отлична двойна задна камера с 2x оптично увеличение, модернизирана за 2017 с изцяло нов сензор за изображения. Тази камера, която вече преди една година е станала по-рафинирана и фантастично изглеждаща. 
 

iPhone 8 Plus Дизайн

Що се отнася до дизайна на Plus, 8 Plus изглежда идентичен с 7 Plus, но се чувства различен благодарение на преминаването към лъскаво стъкло. Процесът на изграждане на Apple този път използва силни акценти от алуминиев корпуси, стоманена армировка вътре и метални акценти около обектива на камерата. Този път има само три цвята: бял със сребърни акценти, лъскаво черно с космическо сиво и розово – розово злато, което се чувства розово златисто.


APPLE IPHONE 8 Plus

Камера: Звездни снимки с още по-добро видео. Apple има недостижимо олово в качеството на камерата, но сега много телефони правят отлични снимки. И затова Apple отново вдигна нивото на фотоапарата си. 8 Plus включва нов сензор и процесор за обработка на изображения, който ще се предлага с новия чип A11 Bionic, обещаващ по-богати цветове, по-добри снимки при ниска светлина и по-бърз автофокус. Снимките обикновено се оказват страхотни. Намаляването на ниската светлина не е толкова драматично, колкото се очаква в сравнение с вече отличния iPhone 7 Plus, но снимките, които ще направите, ще изглеждат феноменални.
 

Продукт известен още и като apple iphone 8 plus,  APPLE IPHONE 8 Plus, Apple iPhone 8 Plus, iPhone 8 Plus

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPhone 8 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  apple iPhone 8 plus

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.