Сервиз на Apple iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy S9+
 

 

iphone-7-plus

Сервиз на Apple iPhone 7 Plus

 • Смяна на LCD дисплей на Apple iPhone 7 Plus
 • Смяна на софтуер на Apple iPhone 7 Plus
 • Смяна на букса на Apple iPhone 7 Plus
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Apple iPhone 7 Plus
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Apple iPhone 7 Plus
 • Смяна на преден и заден панел на Apple iPhone 7 Plus
 • Ремонт на слушалки на Apple iPhone 7 Plus
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Apple iPhone 7 Plus
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Apple iPhone 7 Plus
 • Смяна на вибрация на Apple iPhone 7 Plus
 • Ремонт или смяна на портове на Apple iPhone 7 Plus
 • Ремонт на аудио жак на Apple iPhone 7 Plus и др.

Разкодиране на Apple iPhone 7 Plus – ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Apple iPhone 7 Plus – ЦЕНА 15лв.

 

 

Apple iPhone 7 Plus

 

Производител: Apple
Модел: iPhone 7 Plus

iphone-7-plus 

 

 

 

 

 

 

Описание

iPhone 7 Plus – едно от най-уникалните устройства, които някога са създадени от Apple. Основната разлика от своя предшественик се усеща, още щом попадне смартфона в ръцете ви и вие почувствате силата на A10 скоростта на Fusion процесора и цялата 3 GB оперативна памет. Disclaimer аудио жака – най-спорният въпрос в iPhone 7 и iPhone 7 Plus.Apple iPhone 7 Plus  Новости

Нашата iPhone 7 Plus е с инсталирана IOS 10, и изглежда, че е доста добре направена за новия iPhone, защото на стария може да се обнови само до IOS 10.0.1. Това е, за да можете да използвате Siri с нормален човешки глас и други функции, но първо трябва да инсталирате актуализацията.  Камерата в iPhone 7 Plus се състои от две части. Това дава оптично увеличение без загуба на качество, цифровото увеличение също е подобрено. Dual камерите създават карта с полета за идентифициране на хора в снимката при замъглен фон. Новият режим “Портрет” ви позволява да създадете ефекта на дълбочина, а дори и изображенията изглеждат по-добри от iPhone 6 плюс. За мобилна снимка това е истинско щастие.

 


iPhone 7 Plus Дизайн

 

iPhone 7 Plus до известна степен е подобен на iPhone 6s Plus, но съществува и въпроса с подобрението. Сега той е водоустойчив и това е страхотно, макар и не напълно, но на дълбочина един метър под вода в продължение на 30 минути на смартфона няма да му има нищо.  Въпреки това, увреждане поради контакт с течност, не се покрива от гаранцията, според уебсайта на Apple.
 

APPLE IPHONE 7 Plus Дисплей

Идентификаторът “сензор за пръстови отпечатъци” Touch ID е също подобрен, можете да отключите iPhone си и това да се случи дори по-бързо и от преди. Той работи безотказно, и това е наистина страхотно.  Широкоекранен дисплей с диагонал 5,5 инча и LED светкавица, която се е превърнала не само в по-ярка, но сега е в състояние да покаже по-широк диапазон от цветове. Има покритие, което устойчиво на появата на пръстови отпечатъци, екран-мащабиране и възможност за разширяване на ъгъла на гледане – всички тези хубави малки неща, които не сте забелязали, но ги използват всеки ден.

 


Продукт известен още и като apple iphone 7 plus, APPLE IPHONE 7 PLUS, Apple iPhone 7 Plus, iPhone 7 Plus

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPhone 7 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  apple iPhone 7 plus

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.