Сервиз на Apple iPhone 6 Plus

Samsung Galaxy S9+
 

 

iphone-6-plus

Сервиз на Apple iPhone 6 Plus

 

 • Смяна на LCD дисплей на Apple iPhone 6 Plus
 • Смяна на софтуер на Apple iPhone 6 Plus
 • Смяна на букса на Apple iPhone 6 Plus
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Apple iPhone 6 Plus
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Apple iPhone 6 Plus
 • Смяна на преден и заден панел на Apple iPhone 6 Plus
 • Ремонт на слушалки на Apple iPhone 6 Plus
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Apple iPhone 6 Plus
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Apple iPhone 6 Plus
 • Смяна на вибрация на Apple iPhone 6 Plus
 • Ремонт или смяна на портове на Apple iPhone 6 Plus
 • Ремонт на аудио жак на Apple iPhone 6 Plus и др.

Разкодиране – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика – ЦЕНА 15лв.

Apple iPhone 6 Plus

 

Производител: Apple
Модел: iPhone 6 Plus

iphone-6-plus

 

 

 

 

 

 

 

 
Описание

Кутията за iPhone 6 Plus е същата като на iPhone 6. На горната част има снимка на телефона. Отпечатано е върху мащабното устройства от двете страни името на Apple, без да е уточнена конкретна версия. На обратната страна са изброени някои от функциите, аксесоари, размера на паметта, цвят, модел и друга информация. Вътре се намира игла, за да отворите мястото за SIM картата, няколко книжки с инструкциите, няколко стикери във формата на логото на Apple, кабела Lightning, зарядно устройство (1А), EarPods слушалките.Apple iPhone 6 Plus  Новости

Телефона се предлага в три цвята – тъмно сиво, сребро, злато. Фенове обичат марката Apple и когато едно ново поколение е много по-различно от старото. Има 1.2-мегапикселова предна iSight камера, слушалка, сензори на предната страна. Също така има монтиран кръгов ключов хардуер със скенер за пръстови отпечатъци Touch ID и сапфир покритие. От ляво можете да превключвате безшумен режим, бутоните за силата на звука, бутона за захранване и слот за SIM-карта (размер нано). В горния няма нищо, а в долната част се намира Lightning конектор, микрофон, аудио жак и осем дупки на високоговорителя. Задната камера е 8-мегапикселова, компанията е добавила допълнителен микрофон и двойна светкавица True Tone.


iPhone 6 Plus Дизайн

С две думи дизайна на iPhone 6 Plus наистина е впечатляващ. Вие не можете да се оплачете от  голмината и мястото, на което са поставени бутоните-от двете страни, от изработката, материалите, дебелината и закръглена форма.


APPLE IPHONE 6 Дисплей

Дисплеят му е 5,5 “с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, плътността е 401 PPI това е напълно достатъчно за комфортна и удобна  употреба. Посочените характеристики IPS панел включват: контраст – 1300:1,  яркост – 500 кд / м2. Според техническото описание на матрицата има пълна поддръжка за sRGB-цветен стандарт, който осигурява точно възпроизвеждане на цветовете с по-широк ъгъл на гледане. И наистина, iPhone 6 Plus има висококачествено възпроизвеждане на цветовете черния цвят е достатъчно дълбоко , а бялото е естествено бяло. Ъглите на видимост са увеличени с малка инверсия.


Продукт известен още и като apple iphone 6 plus, APPLE IPHONE 6 PLUS, Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6 Plus

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPhone 6 Plus, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  apple iPhone 6 plus

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


iPhone 8 Plus 64GB Silver
Huawei P20 Lite
Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.