Сервиз на Apple iPad mini Wi-Fi - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Apple iPad mini Wi-Fi

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!

Сервиз на Apple iPad mini Wi-Fi

 

Смяна на LCD Дисплей
Смяна на LCD Дисплей 
Смяна на Joystick 

Разкодиране – ЦЕНА лв.

Почистване – ЦЕНА 30лв.

Профилактика – ЦЕНА 15лв.

Сервиз на Apple iPad mini Wi-Fi

 

Apple iPad mini WiFi– истински iPad в компактен корпус, който се побира перфектно в ръката. Устройството е оборудвано с качествен екран, с диагонал 7,87 инча. Потребителите могат да се възползват от около 300 000 функционални приложения и колоритни игри в продължение на 10 часа, без необходимост от презареждане.

Apple iPad mini работи под операционна система iOS. Вградената памет на Apple iPad mini е съответно 16/32/64 GB. 5-мегапикселовата основна камера ще ви позволи да правите висококачествени снимки.

Благодарение на 1,2-мегапикселова фронтална камера винаги ще можете да общувате със семейство и приятели. Работата с таблета доставя истинско удоволствие.Apple iPad mini Wi-Fi се предлага в два цвята – бял и черен.

Дизайн

Apple iPad mini Wi-Fi – това е уникална възможност в компактен корпус. Устройството е невероятно тънко (7.2 мм.), леко и удобно за работа. Може да се държи с една ръка. Побира се идеално и в най-малката дамска чанта. Всички продукти на Apple имат свой собствен дизайн. Всяко устройство се отличава с различни пропорции, подходящи за неговия характер.

Характеристики

iPad mini е известен със своята бърза и плавна работа. Той е оборудван с мощен и икономически ефективен процесор А5, който гарантира, че всяко действие на iPad mini ще е гладко и естествено.

От най-простите функции, като превключване между приложения и преход между страници, до сложни задачи, като например игри, редактиране на снимки и гледане на филми.

Дисплеят е с диагонал 7,87 инча, 1023х768 пиксела. Размери на устройството 200х134,7х7,2мм. и тегло 308 гр. Метален корпус, конструкция unibody. Дисплеят е покрит със стъкло, налице е олеофобично покритие. Шест модификации на модела, като основните различия са в наличието на 4G и в традиционното за Apple разделение по памет – 16/32/64 GB.

Камера

На гърба на iPad mini  има сензор за осветление, така че 5-мегапикселовата камера iSight може да снима с отлично качество, дори и при слабо осветление. Над дисплея има камера FaceTime (1,2 МР),  видео в HD (720р). Устройството разполага с автофокус и запис на видео в HD (1080р), с акцент върху обекта, който се задава.

Батерия

iPad mini  има невероятно дълъг живот на батерията. Дори и с такава производителност и малки размери работи с продължителност 10 часа. Можете да четете, гледате филми, играете, да се занимавате с творчество, колкото искате. Устройството се държи добре и няма да ви изненада неприятно.

Тук времето за работа е предсказуемо. Страхотен дизайн, добър живот на батерията, почти пълно отсъствие на нагряване на корпуса, достатъчна производителност . Това са основните преимущества на Apple iPad mini Wi-Fi. Ясно е, че подобно устройство държи висока цена. Ето защо изборът не е толкова лесен.  

 Сервиз Skyfon – гр. Варна поддържа в наличност всички резервни части за  Apple iPad mini Wi-Fi

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service