Сервиз на Apple iPhone 4

 

 

 

Сервиз на Apple iPhone 4

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Apple iPhone 4
 • смяна на високоговорител на Apple iPhone 4
 • смяна на микрофон на Apple iPhone 4
 • смяна на клавиатура на Apple iPhone 4
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Apple iPhone 4
 • Смяна на Клавиатурна платка на Apple iPhone 4
 • Смяна на Звънец на Apple iPhone 4
 • Смяна на Лентов кабел на Apple iPhone 4
 • Смяна на Камера на Apple iPhone 4
 • Смяна на Капак батерия на Apple iPhone 4
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Apple iPhone 4
 • Отключване на Apple iPhone 4
 • и други услуги

Разкодиране на Apple iPhone 4 – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Apple iPhone 4 – ЦЕНА 15лв.

Apple iPhone 4

Производител: Apple
Модел: iPhone 4

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Apple iPhone 4

Описание

Моделът впечатлява с новият си екран – Retina Display, с диагонал 3,5 инча и резолюция 960Х640 пиксела. Разполага също така и със спецификата изображението да изглежда като печатен текст, което е търсено от Apple като ефект покрай навлизането на виртуалната книжарница iBookstore. Цветопредаването е много ясно и точно, IPS технологията носи широкоъгълност на образите и голяма видиост. Създателите на софтуера съвместяват старата резолюция с графики, които са с подобрено качесво и така всичко изглежда страхотно на иновативният екран. Захватът е много лесен и удобен, апаратът е тънък 9,3мм. Панелът вече не е до такава степен заоблен, но като недостатък може да се отбележи фактът че е огледален и остават доста отпечатъци по него. Има защитно стъкло на задната страна на апарата, което го предпазва както него, така и дисплея. От страни телефонът е със стоманен материал покрит, там се намират и антените за връзка – Bluetooth, Wi-Fi и GPS. Подобреният дизайн е в компилация и с подобрените връзки за безжичен интернет, местоположение и др. Моделът изглежда и отговаря на очакванията за по-скъп клас  телефон от гледна точка на визия и специфики. На предния панел е разположен един бутон и втората видеокамера за разговори. В лявата страна са  позициониране бутоните за контрол на звука, а бутонът за включване/изключване от горната страна, той е и с функция за заключване на екрана. До тях е и 3,5мм жак за слушалки. В дясната страна са конфигурирани слотът за SIM карта. Апаратъта е с два високоговорителя, което е много ценно, че при заглушаването на единия, другият поддържа силата на звука. Основната камера е 5mp и снимките през нея вече са допълнително осветени от LED светкавица. Приложенията се стартират и работят скоростно, благодарение на процесорът A4. Не съществува забавяне, големият капацитет RAM памет и разширените възможности за управление на паметта. Интерфейсът се използва абсолютно плавно и не изненадва и натоварва потребителите на марката.

Сервиз на Apple във Варна

Камера

Основната камера е с резолюция 5mp и работи изключително добре при слаба осветеност и пресъздава супер детайлно изображенията, които се хващат в кадър. Видеата са със 720р HD резолюция при 30 кадъра/секунда, а тук съществува и възможността за допълнително осветяване. По време на заснимане на видеоклип имате и плюсът че можете да префокусирате обектите чрез докосване на съответният такъв. Функцията Face Time предлага и VGA камера, която Ви предоставя качествена връзка с други притежатели на Iphone 4, но само при наличието на Wi-fi мрежа. Предната камера заснима страхотни селфита и запаметява вашите спомени под формата на видеа.

Сервиз на iPhone 4

Операционна система

Iphone 4 работи с ios4. Тя дава възможност за едновременната работа по много задачи. При натискане два пъти на централния бутон Ви се дава информация за активните приложения, през които можете да преминавате, работите, изключвате и др. Те са в т.н. фонов режим, който дава право за работа по услуги, които са зададени специално от Apple, например стрийминг музика, VoIP-разговор, определяне на местоположението, довършителни действия по вече стартирани един път приложения. Iphone 4 го правят специален софтуерът му и това че разнообразността на услугите на Apple отключват възможности за различни дейности.

Ремонт на iPhone 4

Батерията е с капацитет 1420mAh, осигуряваща до 7 часа време за разговори и при едно цялостно зареждане може да извършвате вашите ежедневни дейности и работни процеси в продължение на 1-2 дена.

Наличен е проблем при задействането на сензорът за близост, но това не прави Iphone 4лош избор при закупуване на телефон. Той е с впечатляващ дисплей, камерите са с прекрасни видео- и фотовъзможности, батерията е подобрена, в сравнение с предшествениците си, по-скоросте процесор, увеличена RAM памет, жироскоп, напълно иновативен дизайн и ценни компактни размери.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPhone 4, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Apple iPhone 4

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.