Сервиз на Apple iPad mini 4 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Apple iPad mini 4

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Apple iPad mini 4
 • Смяна на софтуер на Apple iPad mini 4
 • Смяна на букса на Apple iPad mini 4
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Apple iPad mini 4
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Apple iPad mini 4
 • Смяна на преден и заден панел на Apple iPad mini 4
 • Ремонт на слушалки на Apple iPad mini 4
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Apple iPad mini 4
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Apple iPad mini 4
 • Смяна на вибрация на Apple iPad mini 4
 • Ремонт или смяна на портове на Apple iPad mini 4
 • Ремонт на аудио жак на Apple iPad mini 4
 • и други услуги

Разкодиране на Apple iPad mini 4- ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Apple iPad mini 4 – ЦЕНА 15лв.

Apple iPad mini 4

Производител: Apple
Модел: iPad mini 4

Описание и преглед на iPad mini 4

На пръв поглед изглежда, че моделът не е изненадващ, защото от предишната трета версия на iPad Mini четвъртият не се различава поразително. При по-внимателна проверка обаче става очевидно, че това не е така. Има различия и те са много осезаеми. Разработчиците донесоха промени не само в дизайна.

Сервиз на iPad mini 4 

Цялата линия на серията iPad Mini се радва на своята компактност, но този таблет надминава всички очаквания. Дебелината му сега е малко над шест милиметра. При третия модел тази цифра е 7,5 мм, което е доста значително. Разликата от един и половина милиметъра вероятно не е толкова много, но след като вземете двата модела, става ясно, че mini 4 е много по-тънък и като цяло – много по-хубав.

Ремонт на Apple iPad mini 4

Точните размери на корпуса на iPad са 203,2 x 134,8 x 6,1 мм. Теглото на устройството също е невероятно. Само 299 грама. За да бъдем точни обаче, тази цифра е правилна за модела с Wi-Fi, без поддръжка на LTE. Конфигурацията 3G / LTE е малко по-тежка – 304 грама. 

Както при предишните модели, бутонът за захранване на устройството е разположен в горната част (ако го държите в портретна ориентация), в дясната част е бутона за сила на звука. На долния край са високоговорителите и конекторът за зарядното устройство. Аудио жакът за слушалките е стандартния 3,5 мм е най-отгоре, като бутона за захранване на таблета.

Също така iPad Mini 4 наследи от своя предшественик iPad Mini 3 сензора за пръстови отпечатъци, вграден в бутона „Home“. Това позволява на потребителя да не въвежда пароли и код. Що се отнася до цветовата схема, тя остана непроменена. IPad Mini 4 се предлага в три основни цвята.Сребърно, злато и сиво. Подобно на всички продукти на Apple, този модел изглежда скъп и надежден, но в същото време елегантен и ненатрапчив.

Корпусът е традиционно направен за компанията от алуминий. Благодарение на този практичен материал отпечатъците върху него не са твърде забележими. На пръв поглед всички ще знаят, че имате – Apple. 

Благодарение на малките си размери, новият таблет е много удобна в ръката. Той е удобен за използване във всяка позиция.
Ако сравните характеристиките на дисплея iPad Mini 4 с предишния модел от тази серия – iPad Mini 3, може да изглежда, че дисплеят остава същият. Това обаче не е така. Задържайки стария диагонал (7,9 инча) и разделителната способност на екрана (2048 × 1536 пиксела), Apple променя самия дизайн на екрана. Сега между защитното ламинирано стъкло, тъчпада и LCD слоя няма въздушен слой. Този привидно незначителен нюанс сериозно е засегнал качеството на възпроизвеждането на цветовете. Яркостта и сочността на цветовете не могат да бъдат сравнени със стария трети модел. Вярваме, че дисплеят на новата компактна притурка може да се конкурира в качеството с дисплея iPad Air 2. Автоматичният контрол на яркостта прави използването на iPad Mini 4 още по-удобно. Въпреки факта, че максималната яркост остана на същото ниво, отблясъците бяха много по-малко – поради отсъствието на въздушен слой. Така че, дори и в слънчев ден, използването на устройството на закрито ще бъде удобно и приятно.

Продукт известен още и като apple iPad mini 4,  APPLE iPad mini 4, iPad mini 4

 

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  apple iPad mini 4

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPad mini 4, за частни и корпоративни клиенти.

 

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service