Сервиз на Apple iPad mini 3 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Apple iPad mini 3

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Apple iPad mini 3
 • Смяна на софтуер на Apple iPad mini 3
 • Смяна на букса на Apple iPad mini 3
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Apple iPad mini 3
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Apple iPad mini 3
 • Смяна на преден и заден панел на Apple iPad mini 3
 • Ремонт на слушалки на Apple iPad mini 3
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Apple iPad mini 3
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Apple iPad mini 3
 • Смяна на вибрация на Apple iPad mini 3
 • Ремонт или смяна на портове на Apple iPad mini 3
 • Ремонт на аудио жак на Apple iPad mini 3
 • и други услуги

Разкодиране на Apple iPad mini 3- ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Apple iPad mini 3 – ЦЕНА 15лв.

Apple iPad mini 3

Производител: Apple
Модел: iPad mini 3

Описание и преглед на iPad mini 3

Корпус е направен от алуминий. Качеството на изработка е на високо ниво, нищо не се огъват, когато се прилага натиск с ръка. Към двата традиционни цвята е добавен трети. Apple IPAD mini 3 може да бъдат закупен в бяло, черно и златно.


Размери и тегло на iPad mini 3

Apple IPAD MINI 3 – Wi-Fi версият тежи 332 грама, а версията с модема – 10 грама повече. iPad mini 2 тежеше колкото и първия iPad Mini и е по-лек 308 грама. Дебелината на корпуса на iPad min 3 e 7.5 mm.

Apple не актуализира дизайна на mini таблета си. И трите на iPad mini са почти идентични по външен вид. Apple iPad mini 3 е с класическо правоъгълно тяло със заоблени ръбове. В пропорциите си той е по-широк и леко „по-кратък“ от повечето 8-инчови таблети. Страничните рамки все още не изглеждат дебели, но в момента бяха направени „в резерв“. Под дисплея има само един бутон – „Начало“, но сега той не е само бутон, но и Touch ID сензор, който открива пръстови отпечатъци. Другите контроли остават на едно и също място. В горния край има бутон за захранване, от дясната страна на върха има клавиш за сила на звука, има и превключвател на режима. На задния панел има лого с ябълка, в горния ъгъл е обектива на камерата. Между другото, за разлика от iPad mini 2, сега няма „пръстени“ около обектива. Имайте предвид, че местоположението на обектива е много удобно, например, когато снимате хоризонтални рамки, е малко вероятно пръстите ви да попаднат в кадър. На дъното има два реда дупки от стерео високоговорители, което означава, че звукът е още по-добър.

Малки промени имаше по тялото на устройството. В допълнение към сребрния и черния цвят има и златен iPad mini. Също така, кръглия бутон под дисплея се е променил малко – сега той има собствен четец на пръстови отпечатъци. Въпреки това таблетът няма да работи с платежната система Apple Pay.

По отношение на хранилищата и безжичния интерфейс, Apple IPAD mini 3 не е много по-различен от този на iPad mini 2. iPad mini 3 има два съединителя за слушалки и патентован Lightning конектор. Във версията с модема има и слот за Nano-SIM картата, тя може да бъде извадена с помощта на ключ от комплекта или клипс.
Apple IPAD mini 3 е снабден с модул Bluetooth 4.0 с поддръжка на A2DP, в допълнение, има и Wi-Fi-адаптер (A / B / G / N) и A-GPS-приемник с поддръжка на GLONASS. Версията с LTE модема поддържа скорости до 100 Mb / s (LTE Cat 3).


Ремонт на APPLE mini 3


Както предишния Ipad, Ipad mini 3 получава същия двуядрен процесор Apple A7, с тактова честота до 1,3 GHz, 1 GB оперативна памет и графичен процесор PowerVR G6430. Въпреки миналогодишния процесор, Ipad mini 3 в тестовете за производителност показа някои от най-добрите резултати между 7-8 инчови таблетки през 2014 г., както и в синтетичните тестове в ежедневна употреба.

 

Продукт известен още и като apple iPad mini 3,  APPLE iPad mini 3, iPad mini 3

 

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  apple iPad mini 3

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPad mini 3, за частни и корпоративни клиенти.

 

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна и София


Footer brands Skyfon service