Сервиз на Apple iPad Air 2 - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Apple iPad Air 2

 

 

 • Смяна на LCD Дисплей / Сензор (тъчскрийн) на Apple iPad Air 2
 • Смяна на софтуер на Apple iPad Air 2
 • Смяна на букса на Apple iPad Air 2
 • Ремонт след поливане с вода или намокряне на Apple iPad Air 2
 • Ремонт или смяна на предна и задна камера на Apple iPad Air 2
 • Смяна на преден и заден панел на Apple iPad Air 2
 • Ремонт на слушалки на Apple iPad Air 2
 • Ремонт или смяна на главния бутон на Apple iPad Air 2
 • Ремонт или смяна на високоговорители на Apple iPad Air 2
 • Смяна на вибрация на Apple iPad Air 2
 • Ремонт или смяна на портове на Apple iPad Air 2
 • Ремонт на аудио жак на Apple iPad Air 2
 • и други услуги

Разкодиране на Apple iPad Air 2- ЦЕНА 20лв.

Тест, Диагностика и Профилактика на Apple iPad Air 2 – ЦЕНА 15лв.

Apple iPad Air 2

Производител: Apple
Модел: iPad Air 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Описание, преглед и дизайн на iPad Air 2

Таблетът от второ поколение, изглежда почти същото като първото поколение, но това не е изненада. Apple традиционно използва постиженията на дизайна до последно. Air 2 има Touch ID, отвор за микрофон, а в допълнение се появи и златен цвят, към традиционното бяло и сиво.


Apple iPad Air 2

Компанията е много привързана към сравняването на новите и старите модели. Първият iPad тежи 680 грама, дебелина – 13,4 мм, Air 2 тежи 437 грама, дебелина – 6,1 мм. Диагоналът на дисплея е 9.7 инча, разделителната способност е 2048 x 1536 пиксела, има антирефлексно покритие .Дизайнът на продуктите им често не се променя. Може би това е един от най-консервативните производители в индустрията. Сериозно работи върху появата на друг хит, дизайнерите спасяват моделите за следващото поколение. Ако погледнете историята на iPad, второто, третото и четвъртото поколение изглеждаха почти идентични, а външните разлики бяха намалени само до различна дебелина на кутията и нов конектор. Малка революция в пазара на таблети беше направена от тънкия и лек iPad Air. След като пусна таблет с още по-тънко тяло (6,1 мм срещу 7,5 мм в предишното поколение), Apple отново се записа.

Комплектът за доставка остава непроменен в продължение на много години. Включва кабел за зареждане и клип за изваждане на SIM картата, при версията с LTE. Разбира се, можете да намерите няколко стикера с „ябълка“ и много кратко ръководство за потребителя.

Ремонт на APPLE Air 2

 

Визуално имаме един и същ iPad Air, който дебютира миналата година. Изглежда, че устройството е толкова тънко и леко, но Apple го направи още по-малък. Използването на ново ламинирано стъкло позволи да се направи още по-тънък. Сега тази цифра е само 6,1 мм, което е с 18% по-малко от iPad Air. Голяма площ и минимална дебелина ясно ще помогне на iPad Air 2 да стане герой и шедьовър за своето време.

Както и преди, материалите не са спестни – тялото е изцяло изработено от алуминий. Монтажът е отличен, устройството изглежда „скъпо“. Златистият цвят, който за пръв път се появи в Apple миналата година, вече е достъпен и за таблетите от американската марка. 

Малко променена странична конструкция: бутони разположени отстрани, сега придобиват нова форма и в същото време въртящият се ключ се отстранява оттук, което в комбинация е причина за преминаването към тих режим. Рамките около екрана са едни и същи малки, за голямо устройство iPad Air 2 се оказа много мобилно и е удобно да се вземе с вас. 

 

Продукт известен още и като apple iPad Air 2,  APPLE iPad Air 2, iPad Air 2

 

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за  apple iPad Air 2

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Apple iPad Air 2, за частни и корпоративни клиенти.

 

Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service