Сервиз на Alcatel 3v - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Alcatel 3v

За клиентите от Варна предлагаме услугата - Градски куриер!
 

 

 

Сервиз на Alcatel 3v

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel 3v
 • смяна на високоговорител на Alcatel 3v
 • смяна на микрофон на Alcatel 3v
 • смяна на клавиатура на Alcatel 3v
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel 3v
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel 3v
 • Смяна на Звънец на Alcatel 3v
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel 3v
 • Смяна на Камера на Alcatel 3v
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel 3v
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel 3v
 • Отключване на Alcatel 3v
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel 3v – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel 3v – ЦЕНА 15лв.

Alcatel 3v

Производител: Alcatel
Модел: 3v

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel 3v

Описание

Alcatel 3V е представен за първи път на MWC 2018. Това е евтин телефон, който въпреки всичко съчетава някои от основните характеристики на тазгодишните водещи марки. Налице е този 6-инчов FHD + екран в популярното съотношение 18: 9, двойни задни камери с режими bokeh и portrait, скенер за пръстови отпечатъци и отключване на лице. Но, разбира се, всеки бюджетен телефон е балансиращ акт и където има вълнуващи допълнения, ще има и разочароващи съкращения. 3V включва само 2GB RAM, 16GB съхранение (макар и с microSD), пластмасов корпус оставайки лесно пръстови отпечатъци

Сервиз на Alcatel във Варна

Дизайн и дисплей
6-инчов 1080 x 2160 дисплей
Гланцова пластмаса отзад
162 х 76 х 8.1 мм, 155 г
Елегантен черен правоъгълник със заоблени ъгли. Висок, тънък дизайн на телефон с 18: 9, само когато включите дисплея, ще различите Alcatel 3V от S9 и подобни водещи апарати стават видими: дебели черни ленти в горната и долната част на екрана и черна граница от двете страни (както бихте очаквали от бюджетен телефон). В предната част няма марка и долният панел не съдържа нито капацитивни бутони, нито скенер за пръстови отпечатъци /  home утон. Бутоните за навигация са със софтуера, въпреки че има достатъчно място за тях на екрана с щедрите си размери. Има слот с две SIM карти и текстурирания клавиш за захранване вдясно и лек бутон за сила на звука в левия си край, Той е в стария стил с micro USB, а не тип C.

Сервиз на Alcatel 3v

Друга ценна дизайнерска функция на този бюджетен телефон е големият, ярък LCD екран. На шест инча с разделителна способност 1080 x 2160 екранът IPS 18: 9 предлага малко над 400 пиксела на инч. Той е светъл и добре наситен. Не е много лесно да се вижда на ярка слънчева светлина. И няма покритие от стъкло за Gorilla, което означава, че си струва да инвестирате в защитно фолио.

Нормални функции, преглеждане на уебсайтове, стартиране на приложения с всички задачи Alcatel 3V обработва бързо и проблемите. Това ще е така ако не се опитате да използвате този смартфон като сериозен инструмент за игри. При някои игри нещата са по-добри. При минималните настройки можете да играете без проблеми, средният брой кадри в секунда – 30, спирането е рядко и процесът на играта не се забавя.

Ремонт на Alcatel 3v

Живот на батерията: Въпреки голямата си батерия от 3 000 mAh. Alcatel 3V е снабден с процесор Mediatek MT8735A със само 2 GB RAM. Ако имате малки деца и те искат да използват телефона игри с него или пък Alcatel 3V ще се използва от подрастващи – можете да се възползвате от „Private mode”. Това е режим който ви позволява да заключите определени приложения или функции на телефона и да бъдат достъпни само ако вие решите да бъдат. Например Facebook, камерата или дадени игри. Смартфонът лежи добре в дланта на ръката ви и почти не се плъзга. Той може да се използват безпроблемно с една ръка поради сравнително малката ширина на кутията. Бутоните се изписват лесно, те просто са подрязани и закрепени добре, така че делът на грешните при натиск е малък.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel 3v, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel 3v

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.