Сервиз на Alcatel 3c - Добре дошли в gsm сервиз Варна

Сервиз на Alcatel 3c

 

 

 

Сервиз на Alcatel 3c

Механичен ремонт

 • Смяна на LCD Дисплей / сензор (тъчскрийн) на Alcatel 3c
 • смяна на високоговорител на Alcatel 3c
 • смяна на микрофон на Alcatel 3c
 • смяна на клавиатура на Alcatel 3c
 • Смяна на Лентов кабел блок захранване на Alcatel 3c
 • Смяна на Клавиатурна платка на Alcatel 3c
 • Смяна на Звънец на Alcatel 3c
 • Смяна на Лентов кабел на Alcatel 3c
 • Смяна на Камера на Alcatel 3c
 • Смяна на Капак батерия на Alcatel 3c
 • и други услуги

Софтуерен ремонт

 • Ъпдейт на софтуера на Alcatel 3c
 • Отключване на Alcatel 3c
 • и други услуги

Разкодиране на Alcatel 3c – ЦЕНА  20лв.

Тест, диагностика и профилактика на Alcatel 3c – ЦЕНА 15лв.

Alcatel 3c

Производител: Alcatel
Модел: 3c

Сервиз Skyfon- Варна предлага ремонт на вашият gsm Alcatel 3c

Описание

Не е изненада, че аспектното съотношение 18:9 в крайна сметка ще стигне до ръцете на бюджетните телефони, но Alcatel го е направил с въвеждането на Alcatel 3C. Не е съвсем върховният специален телефон от Alcatel, но той седи удобно сред своите “колеги” от средната гамата. Можете да намерите Alcatel 3C на повечето пазари на достъпна цена на дребно, което за телефон с екран 18: 9 е доста невероятно. Той не е по-голям от другите скорошни телефони на Alcatel, но поради екрана се чувства малко по-голям в ръката. Екранът е с размери 6 инча и има разделителна способност 1440 x 720, толкова по-малък от тези с по-високите екрани 18:9 на пазара. За съжаление, той губи качеството си от по-високите устройства на Alcatel тъй като яркостта и контрастът на екрана са много по-ниски и консумацията на медиите страда.

Сервиз на Alcatel във Варна

Дизайнът на телефона обаче изглежда доста добре. Рамките от лявата и от дясната страна са достатъчно тънки, за да се впишат в модерните предложения, но горната и долната част на устройството донякъде разрушават истинския екран от идеята за цялостен екран, чувствайки, че получавате нещо като iPhone X. Дясната страна е стандартна, а датчикът за отпечатъци се намира на гърба под камерата.

Гърбът изглежда доста специален, който напомня за грапавото покриване при по-старите екрани на лаптопи и способността да имат приличен модел на радиално отразяване в пробив в модата. Задния капак се предлага в няколко цвята, включително метално синьо, черно и златно. Има и двойна SIM възможност, така че да имате два мобилни номера или мобилен номер и план за мобилни данни на отделни SIM карти.

Сервиз на Alcatel 3c

Той работи вътрешно с Mediatek MT8321, който е quadcore процесор на 1,3 GHz с 2GB RAM. Телефонът е достатъчно бърз, за да управлява най-важните приложения за социални медии, както и игри, но не очаквайте, че това ще стане много бързо. Дори на скенерът за пръстови отпечатъци му отнема около секунда, за да отвори телефона.

Пространството за съхранение е по-малко от достатъчното. Има общо 16GB, което е малко в сравнение с 32 / 64GB в телефоните днес. В реални разговори обаче, най-вероятно ще приключите с около 10GB, след като се отчитат софтуера и приложенията. Има и слот за microSD карта, за да се разшири до 128GB, което си е удобство.

Ремонт на Alcatel 3c

На гърба имате 8-мегапикселова камера и още 5MP сателитна камера отпред. И двата вида са достатъчни, но губите неща като режим на портретен фон и други ефекти, които можете да вградите в телефона. Вместо това имате стандартно / автоматично, панорамно и още, така наречения Социален режим, който иска да намали снимката до формат 4: 3 за социални медии и добавя визуализация за незабавно споделяне в долната половина на екрана. Не е много полезно обаче. Снимките излизат доста фокусирани и определено не са идеални за условия на слабо осветление.

Вътре има батерия от 3000mAh, така че ще бъде достатъчно голяма, за да ви преведе през деня с умерена употреба. Той използва microUSB за зареждане на устройството също, което е малко разочарование, тъй като USB Type-C става все по-често използвания. Тук също няма бързо зареждане. Alcatel 3C идва с Android 7.0 Nougat. При проверката на актуализациите показва, че телефонът е актуален, така че по-нова версия на Android, за съжаление по това време няма.

Сервиз на GSM Skyfon извършва ремонт, софтуерна поддръжка и разкодиране на Alcatel 3c, за частни и корпоративни клиенти.

Сервиз Skyfon – гр.Варна поддържа в наличност всички резервни части за Alcatel 3c

 Сервиз за Gsm Skyfon – град Варна


Footer brands Skyfon service
Текст във футъра

Някакъв примерен текст.